2022 Sevgililer Günü Metaverse Evreninde Yaşanıyor

Sevgililer Günü Metaverse

Sevgililer Günü resmen geldi, bu da dev oyuncak ayılar, güller ve genellikle aylar öncesinden restoranda masa ayırtmak anlamına geliyor. Ancak tarihte ilk kez, çiftlerin mükemmel randevu kıyafeti için gardıroplarını gözden geçirmeleri gerekmiyor. Bunun yerine, koltuklarının rahatlığında tamamen sürükleyici bir sanal randevu gecesi yaşanabilir.

Mark Zuckerberg’in Ekim ayında Facebook’un adını resmi olarak Meta olarak değiştirdiğini açıklamasından bu yana, “insanların evlerinin rahatlığında bir araya gelebileceği, çalışabileceği, iletişim kurabileceği ve oyun oynayabileceği sanal bir çevrimiçi dünya” olarak tanımlanan metaverse, tüm dünyayı etkisi altına aldı. fırtına. Ancak teknoloji ağırlıklı olarak oyunla ilişkilendirilirken, aynı zamanda flört alanında da faydasını buldu.<

Sevgililer Günü Metaverse Evrenine Rüzgar Misali Geldi

Meta evrenin ortaya çıkışı, insanların evlerinin rahatlığında deneyimleyebilecekleri tamamen sürükleyici deneyimler için birçok yeni fırsat sağlamıştır. Çoğu kişi flört etmeyi metaverse ile hemen ilişkilendirmese de, pax.word ve Tinder gibi şirketler gelişen teknolojinin tüm avantajlarından yararlanarak flört dünyasını alt üst ederek sadece daha güvenli flört koşulları sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcıların herhangi bir tarihi takip edebilecekleri sınırsız bir dünya sunuyor.


İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap