Enjin Coin Geleceği 2022 – ENJ Coin Yorum

Enjin coin geleceği

Enjin Coin (ENJ), NFT’nin tüm kullanıcılar ve markalar için kullanımını kolaylaştırmayı amaçlayan Ethereum tabanlı bir belirteçtir. “NFT’ler için Altın Standart” sloganı altında ENJ, Enjin ekosisteminde inşa edilen yeni nesil NFT’lere finansal değer sağlamak için kullanılır.

Enjin Coin’in Geleceği – ENJ Coin Alınır mı?

Enjin Coin geleceği ve ENJ Coin’in fiyatı hakkında detaylı bilgi veriyoruz. İşte Metaverse coin incelemesinin nasıl okunacağına dair detaylar.

 

Enjin Coin’in Değeri Ne Kadar?

Enjin Coin Coin’in fiyatı 10.36 TL, Enjin Coin’in piyasa değeri 9.215.905.783 TL’dir. Enjin Coin son 24 saatte %6.64 değişti. Günlük 1.122.020.648 TL işlem hacmine sahip olan Enjin Coin, işlem hacmi bazında tüm para birimleri arasında 80. sırada yer almaktadır.

Enjin Coin fiyat analizi;

Ay/yıl değişikliği

Şubat 2022 -16.80%
Ocak 2022 -26,95%
Aralık 2021 -26,33
Kasım 2021 %36.20
Ekim 2021 %96.03
Eylül 2021 -%35,21
Ağustos 2021 %40,55

Enjin Coin Nedir?

EnginCoin nedir? Oyun topluluğu 2009’da başladı ve yaklaşık 200 milyon oyuncuya sahip. Enjin Coin’in ilk çıkış tarihi Temmuz 2017 idi ve ilk çıkışına göre 18,9 milyon dolar topladı. Enjin Coin, Ethereum ana ağında başlatıldı. Enjin Coin, çeşitli web sitelerinde ve çevrimiçi oyunlarda kullanılan bir kripto para birimidir. Kurucuları Maxim Blagov ve Vitek Radomsky’dir. Enjin Coin’in CEO’su, aynı zamanda kurucu ortak olan Maxim Blagov’dur.

Enjin Coin Güvenilir mi?

Enjin Coin, Ethereum blockchain altyapısını kullanarak şifreleme ve güvenlik işlemleri gerçekleştirir. Ethereum blok zincirinin güvenilirliği göz önüne alındığında Enjin Coin’in oldukça güvenilir olduğunu söyleyebiliriz.

Enjin Coin Hangi Borsada Kullanılabilir?

Enjin Coin hangi borsada kullanılabilir? Bu Coin hakkında merak uyandıran bir soru olarak ortaya çıkıyor. Enjin Coin’in işlem gördüğü borsalar:

Binance
Huobi Küresel
Kucoin
Crypto.com
kraken
kapı.io
FTX
Uniswap’ta ve listeleyemediğimiz birçok kripto para borsasında listelenmiştir.

Yatırımcılar ayrıca Türkiye’nin en büyük iki kripto para borsası olan BtcTurk ve Paribu Cryptocurrency borsalarında TL cinsinden Enjin Coin alıp satabilirler.

Enjin Paraları Nasıl Alınır?

Enjin paraları nasıl alınır? Sorunun cevabına bakacak olursak;

Öncelikle bir kaydımız yoksa yukarıda bahsedilen sitelere giriş yapıp üyelik kaydı oluşturmamız gerekiyor.
Üyeliğimizi oluşturduktan sonra üye olduğumuz siteye belirli bir miktar para yatırmamız gerekmektedir.
Bu depozito ile üye olduğumuz sitenin arama motoru bölümüne Enjin veya ENJ yazarak Enjin coin dahil olmak üzere istediğiniz coinleri satın alabilir ve bu coinlerin ticaretini yapabilirsiniz.
Engin Coin İnceleme

Enjin Coin Yorumu:

Bu jetonun oyun oynama üzerinde büyük etkisi var. Bu nedenle, bazı çevrimiçi oyunlarda doğrudan oyuna para yatırma seçeneğiniz yoktur. Yapmanız gereken şey, oynadığınız oyun üzerinden Enjin Coin satın almak ve o jeton ile oyun içinde istediğiniz itemi almaktır. Bu konuda oyunların gelişmesiyle birlikte Enjin Coin, oyuna para yatırmak isteyenler tarafından sıklıkla kullanılacak bir jetona dönüşme özelliğine sahiptir.

Enjin Coin Tablosu

Enjin Coin grafiğini detaylı olarak incelediğimizde uzun süredir yatay performans göstermesine rağmen istikrarlı bir artış gösteriyor. Enjin Coin Future, 2021’e 0.13 $ işlem fiyatıyla girdi. Yükseliş trendi ile birlikte Enjin Coin fiyat tablosunda bir yükseliş trendi var. Enjin Coin’in yıllık grafik verileri göz önüne alındığında, 2021’de önemli ölçüde 3 dolar arttı. Ancak buna rağmen Enjin Coin gelecekte düşüş gösterebilir. Ekonomistlere göre minimum oran 0,650 dolar.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap