Dent Coin Geleceği & Fiyat Tahmini 2022

DENT Coin

Kripto para yatırımcılarının ilgilendiği ve araştırdığı sorulardan biri de Dent coin 2022’nin geleceği ve Dent jeton fiyat tahminidir. Bu yazıda Dent madeni paranın geleceğini tartışıyoruz. Aynı zamanda Dent coin’in ne olduğundan ve nasıl bir proje olduğundan bahsediyoruz.

DentCoin Nedir?

Dent coin, veriye dayalı bir mobil kripto para birimidir. Ethereum tabanlı bir ERC-20 jetonu olarak tanımlanır. Dent Coin, DENT Wireless Limited ile ilişkili bir kripto para birimidir.

Dent coin, mobil veri satmanıza, satın almanıza ve hediye etmenize izin veren bir jetondur. Bu işlemler için Ethereum blok zinciri kullanılır.

Toplam arz 100 milyar adettir. Piyasada dolaşan arz hacmi 94 milyar adettir. Dolaşımdaki Dent madeni paraların sayısı toplama çok yakındır. Piyasa değeri yaklaşık 700 milyon dolar.

Bu anlamda telekomünikasyon ve mobil veri pazarına odaklanan Dent coin, diğer tüm altcoinlerden farklıdır. Dent madeni para projesini anlamlı ve benzersiz yapan şey budur.

Dent Madeni Para Fiyatı ve Tablosu Nedir?

2022 itibariyle, Dent madeni para fiyatı dalgalandı. En yüksek Dent madeni para fiyat seviyesi 0,020 dolardı.

Mayıs 2022 itibariyle, Dent jeton fiyatı 0,002692 ABD dolarıdır.

Dent coin proje kalitesi açısından tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilecek ve hatta kendi rekorunu kırabilecek gibi görünüyor. Bu da yaklaşık 3 kat artış anlamına geliyor.

Dent Coin’in Geleceği Nedir?

Birçok platform ve uzman, Dent madeni paranın geleceğinin oldukça parlak olduğunu belirtiyor. Dent’in veri merkezli mobil projesinin bu özelliği ile alanında tek ve diğer coin projelerinden ayrı olduğu söyleniyor.

Kripto para hacmindeki büyümeyle birlikte Dent coin projesinin de bu büyümeden pay alacağına inanılıyor. Öyle ki yatırımcılar sıklıkla “Dent coin 1 $ değerinde olacak” sorusunu gündeme getiriyor. Genel olarak, Dent madeni paranın kısa vadede 1 dolar olmasa da 0,10 sent fiyat seviyesine yükselmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Bu da potansiyelde 15 kat artış anlamına geliyor. Dent madeni para 0.10 sent ise, piyasa değeri 10 milyar dolar olacak. Uzun vadede, projenin istikrarı güçlendikçe, Dent madeni parası 1 $ seviyesine ulaşabilir.

Dent coinin kısa ve orta vadede 15 kat büyüme potansiyeli olduğunu söyleyebiliriz. Dent jeton 1 dolar ise yaklaşık 150 kat artış olacaktır.

Pazar arzı açısından VeChain 64 milyar adettir. Birim fiyatı 0.17 sent. Dogecoin’in 127 milyar adet arzı var. Birim fiyatı 0.27 sent. Burada değinmek istediğimiz nokta, Dent coinin piyasa değeri ve matematiksel olarak 0.10 sent ve üzeri fiyat seviyesine çıkabilmesidir. Dent coin ile ilgili olumlu proje haberleri ve olaylar olduğu sürece talep artacaktır.

2022 için Dent Madeni Para Fiyat Tahmini

Yabancı platformların fiyat tahminleri oldukça düşük olabilir. Birçok platform büyümeyi tahmin ederken, büyüme miktarı konusunda yanılıyorlar. Bu nedenle aşağıda paylaştığımız tahminlerin fiyatlar yükseldikçe veya düştükçe sürekli güncellendiği unutulmamalıdır.

Dijital para fiyat platformuna göre, Dent paranın 2021 için fiyat hedefi 0,01 dolar. 2022, 2023, 2024, 2025 için Dent madeni paralar için fiyat tahmin verileri aşağıda sunulmuştur.

Dent Coin Geleceği ve Dent Coin Fiyat Tahmini

Wallet Investor platformuna göre Dent coin fiyat tahmini 1 yıl için 0,01 dolar olarak belirlenmektedir. 5 yıl için Dent coin fiyat tahmini 0,0291 dolar.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap