Amazon Yağmur Ormanını Kurtarmak İçin Basılan NFT’ler 1 Saatte Tükendi

Amazon Ormanını Kurtarmak

Amazon Yağmur Ormanı’nın biraz yardıma ihtiyacı var. Ve onu kurtaran NFT’ler olabilir. Brezilyalı bir şirket bölgedeki arazileri satın aldı ve bunların mülkiyetini NFT olarak yeniden satıyor.

Moss, Brezilyalı bir iklim şirketidir. Blockchain çevre çözümleri satıyorlar. Şimdiye kadar, dünyayı mahveden büyük şirketlere (havayolları gibi) karbon kredisi sattıkları biliniyordu. Havayolu karbon kredisi satın alıyor ve Moss bu karbonu ağaç dikerek, yağmur ormanlarını koruyarak dengeliyor… çoğunlukla kirli şirketlerin verdiği zararı geri alıyor.

Amazon Tokenleri Ağaç Koruyor

Şirket, uluslararası sertifikalı ve denetlenmiş projelerle bölgede yaklaşık 735 milyon ağacı koruduklarını söylüyor.

Şimdi, yağmur ormanlarını bir bütün olarak korumak için çok çaba sarf etmek istiyorlar. Böylece bunu yapmanın bir yolunu bulmuşlar. Son zamanlarda Amazon’dan büyük bir dilim satın aldılar ve onu hektarlara böldüler. Her hektarın hakları, şu anda sattıkları NFT tarafından temsil edilmektedir. Moss NFT, ilgili tarafların Amazon ormanının bakımına katkıda bulunmasına olanak tanır.

Bu yeni yeşil varlıkla Moss, dünyanın her yerinden çok sayıda insanın yağmur ormanlarının büyük alanlarını kurtarmalarına yardımcı olacağını umuyor. Bu hafta, tokenler bir ön satış turu için OpenSea platformuna yerleştirildi. 1 saatten kısa sürede tükendiler.

İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap