Avax Coin geleceği var mı? – 2022 l Altcoinhaber

featured

Avax coin geleceği var mı? yazımızda sizler ile sektörün öncülerinden ve her kesimden kullanıcının finansal işlemlerini barındırmayı hedefleyen Avax coin hakkında konuşacağız.  Eğer Avalanche oluşumu hakkında daha özel bilgiler almak isterseniz aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz.

Avax coin nedir?

Avax Coin geleceği var mı 1

Avax coin aralarında Emin Gün Sürer adlı bir Türk girişimcinin de bulunduğu 3 ana kişinin oluşumun başını çektiği bir Web3.0 projesidir. Avax piyasada olan tüm altcoin projelerinin (DeFi) sistemde olmasını hedefleyerek bir aracı şirket olma konumunda diyebiliriz.

Avax coin geleceği var mı?

Avax Coin geleceği var mı 2

Toplamda 720 Milyon token arzı bulunan Avalanche ekosistemi piyasada değerlenebilmek adına bu arzın toplamının yarısı kadar piyasaya sürmüş durumda. Küçük yatırımcılar için bir birikim kaynağı olabilecek Avax varlığı için büyük yatırımcılar kırılma noktalarını beklemektedirler.

Gelecek günlerde nasıl bir ivmelenme alacağı belirsiz olan kripto varlığın net bir verisi olmadığını da belirtmemizde fayda var.

Bazı uzman görüşlerine göre AVAX coin takip edildiğinde al-sat yapılabilecek bir coin olarak göze çarpmakta fakat şu anda spot piyasasının daha çok gözdesi olmuş durumda.

Avax coin güvenilir mi?

Avax coin yöneticileri, ekosistemdeki her yeniliğe ayak uydurmuştur ve sistemlerini sürekli güncel tutmayı başarmışlardır. Bu açıdan bakar isek evet avax coin güvenilir bir coindir diyebiliriz. Fakat bildiğiniz üzere Avax projeside bir altcoindir ve Bitcoin hareketlerine bağlıdır.

Avax coin grafik

Avax coin genel olarak karışık bir grafik örneği sergilemiş olsa da yükseliş ivmesini korumaya çalışmıştır. Avax coin piyasaya çıkalı yaklaşık 1 sene olmuş ve bu süre zarfı içerisinde sürekli işin güvenlik kısmına önem verip çağın yeniliklerine ayak uydurmuş durumdadır.

Bu yazımızda sizler ile Avax coin geleceği var mı? sorusunu ve diğer kısımları cevaplamaya çalıştık. Eğer kripto varlıkları öğrenmek istiyorsanız yazılarımızı takip edebilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap