Binance Yöneticileri,Kripto Borsaları için Yeteri Kadar Güvenlik Protokolü Olmadığından ve 2022 Yılında Düzelmesi Gerektiğinden Bahsettti

Binance Yöneticileri

Yapılan kapsamlı bir soruşturmaya göre, kripto borsası Binance, uyumluluğu artırma konusunda büyük sözler vermesine rağmen kara para aklamayla mücadele (AML) kontrollerini tekrar tekrar sıkılaştırmada başarısız oldu.

Yüzlerce Binance belgesini ve görgü tanığı görüşmelerini içeren soruşturma, zayıf AML uygulamalarının, borsanın dünya çapındaki genel merkezini devam eden bir düzenleyici arbitraj oyununda değiştirmesini nasıl gerektirdiğini ayrıntılı olarak açıkladı.

Binance Yöneticileri Kendileri için Çözüm Üretmekte Israrcı

Bu sürekli hareketler, düzenleyicilerden lisans almayı zorlaştırdı.

Ocak ayının sonlarında, #BinanceStopScamming, kriptoda en çok trend olan hashtag oldu. 24 saat içinde 23.000’den fazla tweet atıldı.Bu dedikoduların ses getirmesi şirket için kötü bir kaç haftaya mal oldu ve alınan duyumlara göre ismi açıklanmayan bir kişiye 220 Bin dolar değerinde bir sözleşme teklif edilmesi Binance Yetkililerinin çözüm aradığı düşüncesini kuvvetlendirdi.

Şirket, kripto borsalarındaki hükümet baskıları nedeniyle 2017’de Çin’den ayrıldı. Tokyo’da kısa bir süre kaldıktan sonra, başka bir kripto dostu yargı alanında yeni bir merkez aradı.

2018 yılında şirket, Malta vergi cennetinde faaliyet göstermek için lisans başvurusunda bulundu. O sırada, baş yönetici Changpeng Zhao, ülkeyi düzenleyici netliği ve kripto endüstrisini sıcak bir şekilde kucaklaması nedeniyle övdü.Bu durumda Maltanın Kara Para Aklama konusunda ki sıkı politikaları etkili olduğu açıkca belli olmakta.

İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap