Binance, daha iyi müşteri çözümü için Brezilya ödeme ortağını değiştirdiğini söyledi

Brezilya

Cuma günkü bir blog gönderisinde Binance, müşterilere daha iyi bir çözüm sağlamak için Brezilya’daki mevcut ödeme ortağından ayrılacağını söyledi.

Capitual’ı yakında duyurulacak yerel bir ödeme sağlayıcısıyla değiştirecek, geçişi önümüzdeki haftalarda yapacak ve kullanıcıların olumsuz etkilenmemesini sağlamak için adımlar atacak.

Kullanıcılar, para yatırma ve çekme işlemleri için Binance’in P2P sistemi aracılığıyla işlem yapabilir ve doğrudan kripto para birimleri satın almak için Pix ve banka transferlerinin alternatif bir sağlayıcı aracılığıyla sağlanabileceğini söyledi. Para çekme işlemleri için Visa için bir “karta sat” seçeneği de mevcuttur ve şüphe durumunda kullanıcılar Binance desteğine veya sohbete erişebilir.

Yine de CoinDesk bugün Binance’in Pix aracılığıyla Brezilya reali cinsinden para yatırma ve çekme işlemlerini askıya aldığını bildirdi. Binance, rapora göre daha fazla ayrıntı vermeden platformda Pix aracılığıyla mevduatın merkez bankası tarafından yapılan bir politika değişikliği nedeniyle istikrarsızlık yaşadığını söyledi.

Binance, halihazırda merkez bankası ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından yetkilendirilmiş yerel aracı şirket Sim;paul’u satın alma sürecindedir.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap