Bitcoin AnalistiPlanB Israr Ediyor: S2F Modeli 2023’te 100.000 ABD Doları Bitcoin’i Gösteriyor

Bitcoin Analisti

Bitcoin, hem stok-akış modeline hem de logaritmik regresyona göre, gelecek yılın sonuna kadar 100.000 dolara doğru gidiyor, arkasındaki adam – PlanB. Bu, S2F’nin son zamanlardaki başarısızlıklarına ve analistin “en kötü durum senaryosuna” rağmen geliyor.

Popüler stok akış modelinin ve varyasyonlarının arkasındaki anonim Twitter takma adı olan PlanB, yakın zamanda BTC’nin fiyat yörüngesi açısından biraz olumlu bir tahmin daha yayınladı.

Analist, hem S2F’ye hem de logaritmik regresyona dokunarak, birincil kripto para biriminin 2023’ün sonuna kadar altı basamaklı bir fiyat etiketine ulaşacağını öne sürdü.

Bitcoin 2023’te 100.000$ Olacak mı?

Stoktan akışa model, stoku mevcut rezervlerin (veya stokların) boyutu ve akışı ise dolaşımdaki yıllık yeni bitcoin arzı olarak görür. Yakın zamana kadar oldukça doğru olduğu ve oldukça olumlu fiyat tahminleri sağladığı için BTC boğaları arasında çok fazla çekiş kazanmaya başladı.

Bununla birlikte, bu tahminlerden biri, Bitcoin’in geçen yılın sonuna kadar 100.000 $’ı ve ötesine geçeceğini öngördü ve bu açıkça hayata geçmedi. Hal böyle olunca da S2F eleştirmenlerinin sayısı arttı.


İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap