Bitcoin 60 Bin Dolardayken 20 Bin Dolara Düşeceğini Tahmin Eden Ustadan Yeni Tahmin!

featured

Bitcoin bildiğiniz üzere uzun bir süredir yoğun bir düşüş ve çöküş döneminde. Fakat bu konuyu direkt olarak doğru tahmin edebilen bir uzman var. Daha önce bu konuyla ilgili bir haberi sizlere iletmiştik.

Uzun süredir çoğu çöküşünü doğru bir şekilde tahmin eden “Kripto Capo” adında ki deneyimli Kripto para analisti Bitcoin 60.000 dolarlık seviyelerde iken 20 bin dolarlık seviyelerin geleceğinin haberini vermişti. Şimdi de bu deneylimli ve doğru tahminlerde bulunan analist yeni bir tahminde bulundu. 

23 Bin Dolar Seviyesine Kadar Yükselecek!

Deneyimli Kripto para analisti şu anki seviye ile alakalı yeni tahminlerini paylaştı. Son günlerde 20 bin dolar seviyesine de tutunmayı başaramayan Bitcoin, ilerleyen süreçlerde deneyimli analiste göre 23.000 dolar seviyesine kadar bir yükseliş yaşayacak.

Bu yükselişin akabinde ise ortalama olarak 16 bin dolar seviyelerine kadar yeni bir çöküşe doğru ilerleyecek. Bitcoin 16 bin dolar seviyesi görüldükten sonra ise Ayı sezonu tam anlamı ile sona erecek. Yaşanacak bu tehlikeli ve yüzbinlerce trader için kötü bir şekil de sonuçlanacak süreçten sonra artık yükseliş dönemi başlayacak.

 

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap