Bitcoin, Son Haftalardaki Mücadeleden Sonra 30 Bin Dolarlık Bölgeyi Geri Aldı

Bitcoin, Son Haftalardaki Mücadeleden Sonra 30 Bin Dolarlık Bölgeyi Geri Aldı

Bitcoin, 30.000 doların altında yedi günlük ticaretin ardından Pazartesi günü erken saatlerde önemli bir pozitif ayrışma kaydetti. Coingecko verilerine göre kripto para, basın zamanında önceki haftaya göre yüzde 2.5 düşüşle 30.536.93 dolardan işlem görüyor.

Önceki 24 saat içinde, dünya çapındaki kripto para piyasası değeri neredeyse yüzde 2 artarak yaklaşık 1,3 trilyon dolara ulaştı. Bununla birlikte, kripto para birimlerinin toplam işlem hacmi yüzde 28’den fazla artarak 62.13 milyar dolara ulaştı.

ABD Merkez Bankası’nın faiz oranlarını yükseltmesi ve enflasyonun yüksek kalması ve daha fazla parasal sıkılaştırma olasılığını artırması nedeniyle Bitcoin son haftalarda zorlandı.

Bitcoin (BTC) İçin Önümüzdeki İki Hafta Çok Önemli

Genesis Global Trading’den Noelle Acheson ve Konrad Laesser Cumartesi günü bir notta, Bitcoin fiyatının önümüzdeki iki hafta içinde muhtemelen 29.000 ila 31.000 dolar arasında dalgalanacağını söyledi.

Acheson ve Laesser’e göre, ABD gayri safi yurtiçi hasıla (GSYİH) veya enflasyon rakamları gibi bazı ekonomik veri yayınları “anlatıyı değiştirebilir”.

WazirX Trade Desk analistlerine göre, BTC’nin aylık trendi yükselen kanal modelinin altına düştü.

Bu arada, BTC için bir sonraki direnç seviyesinin 40.000 dolar, en yakın destek seviyesinin ise 24.000 dolar olması bekleniyor.

Bitcoin’in aylık göreli güç endeksi şu anda 47’de, iki yıldan fazla bir sürenin en düşük seviyesi. Analistlere göre RSI için destek seviyesi 43.

Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap