Blockchain Dostu Gürcistan, Ripple’ı Karşılıyor – 2022 Yılında Büyük Ölçekli XRP Kabulü Yakın Olabilir

Blockchain Dostu Gürcistan

Ripple başkanı Brad Garlinghouse, İsviçre’nin Davos kentine yaptığı ziyarette Blockchain Dostu Gürcistan, Başbakanı Irakli Garibashvili ve başbakan yardımcısı Levan Davitashvili ile bir araya geldi.

Blockchain Dostu Gürcistan, Ripple’ı Karşılıyor

24 Mayıs tarihli bir tweet‘e göre, Ripple’dan Garlinghouse, Georgia’nın “blok zinciri ve düzenlemenin geleceği hakkındaki vizyonunu” tartıştı. Yenilikçi bir yaklaşımla, Kafkasya’daki küçük ulus, bir fintech merkezi olmayı hedefliyor.

Başbakan Irakli Garibashvili, Garlinghouse’dan Gürcistan’da bir kurumsal hizmet merkezi açmayı düşünmesini istedi ve ülkenin kripto para birimlerinin büyümesi için uygun piyasa koşullarına sahip olduğunu açıkladı. Ayrıca hükümetinin dijital varlıkları düzenlemek için bir yasal çerçeve taslağı oluşturduğunu da kaydetti. Mevzuat, onay için meclise gönderilmeden önce hissedarlarla tartışılacak.

Georgia, blok zinciri teknolojisinde özellikle öncüdür ve onu kamu yönetiminin farklı alanlarına, özellikle de maliyetlerin %30 oranında azaltıldığı arazi tescil sürecine entegre eden dünyanın ilk ülkesi olmuştur.

İçeriklerimiz tamamı ile bilgilendirme amaçlı üretilmiştir ve yatırım tavsiyesi içermez. Daha fazla bilgi ve Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap