BNB Coin Hangi Ülkenin? Sahibi Kim? 2022

BNB Coin 2

BNB Coin (BNB) kripto para borsası Binance’ın mahalli tokenidir. Binance şu anda dünyanın en büyük kripto para borsalarının en başlarında gelmektedir. Kripto para borsalarını global olarak mali faaliyetlerin ön saflarına getirmeyi hedefliyor. Binance’ın adının arkasındaki düşünce, bu yeni paradigmayı global finansta göstermektir; Binary Finance yahut Binance.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olmasının beraberinde Binance, kullanıcıları için kusursuz bir işlevsellik ekosistemi başlattı. Binance ağı, dünyaya yeni devir finansmanı getirmek için blok zinciri teknolojisinin güçlerini kullanan Binance Zinciri, Akademi, Güvenilir Cüzdan ve Araştırma projelerini içeriyor. Binance Coin (BNB) şayet pek çok Binance alt projesinin etkin işleyişinin ayrılmaz bir parçasıdır.

Başlangıçta Binance Coin (BNB), Ethereum blok zincirinde geleneksel bir ERC-20 tokeni olarak pazara sürüldü. Daha sonra işletme kendi blok zincirini sundu ve Binance Coin (BNB) Binance Smart Chain olarak isimlendirilen Binance blok zincirine geçti.

BNB Coin (BNB) Hangi Ülkenin?

Binance Coin (BNB) Binance yönünden çıkarılmıştır. Binance ilkin Çin merkezliydi, fakat sonrasında Çin’in çoğalan kripto para birimi düzenlemesi sebebiyle merkezini Çin dışına taşıdı. Şu anki Binance merkezi Cayman Adaları’dır. Binance şimdilik günlük prosedür hacmi yönünden dünyanın en büyük kripto para borsasıdır.

BNB Coin (BNB) Sahibi Kim?

Binance Coin (BNB) sahibi Binance borsasıdır. Binance borsası Changpeng Zhao, yönünden kurulmuştur. Şu anda Zhao borsanın CEO’sudur. 2001 senesinde Changpeng Zhao, Bloomberg’e ticaret kitabı vadeli prosedür geliştirme başkanı olarak katıldı. Bu şirkette dört sene çalıştı ve sonrasında Fusion Systems’e ortak olarak katıldı.

2013’ten beri Changpeng Zhao, blok zinciri teknolojisi ve kripto para varlıkları ile aktif bir şekilde ilgilenmemekte. Blockchain sektöründe geliştirme başkanı olup ve 2015’te BijieTech’i kurmuştur. 2017 senesinde Zhao, Binance’ı sıfırdan başlattı ve o zamandan beri şirketin CEO’su olarak çalışıyor.

He Yi, Binance’ın kurucu ortağı ve baş pazarlama sorumlusu olarak çalışmaktadır. Kariyerine 2012’de China Travel TV’de TV sunucusu olarak başlayan HE Yİ, daha sonra  2014’te o sırada Çin’deki en büyük itibari para/kripto para borsası olan OKCoin’i kurmuştur. 2017’de Changpeng Zhao ile güçlerini birleştirdi ve beraber dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance’ı kurdular.

BNB Coin (BNB) Ne Zaman Çıktı?

Binance Coin (BNB) Temmuz 2017’de bir ICO esnasında pazara sürüldü. İlk yatırımcılara %10 yahut 20 milyon Binance Coin (BNB) verildi, kurucu ekibe %40 yahut 80 milyon Binance Coin (BNB) ayrıldı ve geri artan %50 yahut 100 milyon Binance Coin (BNB) ICO süreci vasıtasıyla dağıtıldı.

Binance, Binance Coin (BNB) ICO sürecinde toplanan fonların nerdeyse yarısını marka bilinci oluşturma ve pazarlama için kullandı, aşağı yukarı üçte birini Binance platformunu meydana getirmek ve Binance ekosisteminde lüzumlu gelişmelerini yerine getirmek için kullandı.

 

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap