Boba Network Coin

Boba Network coin piyasaya sürüldükten sonra birden çok kripto para borsası platformundan ve kripto takas uygulamalarında listelenmiş adıyla ilgi çeken bir kripto para türüdür. Boba Network coin BOBA kısaltmasıyla piyasalarda bulunur.

Huobi Global gibi önemli kripto para piyasalarında farklı farklı işlem çiftleriyle işlem gören Boba Network coin almak için hali hazırda kullandığınız bir kripto piyasa borsası ya da kripto takas platformu varsa arama bölümünden BOBA kelimesini arayarak orada bulunup bulunmadığını kontrol edebilirsiniz.

Eğer henüz bir kripto para ticaret platformun üyeliğiniz ve cüzdanınız yoksa coinmarketcap in internet sitesine ulaşarak oradaki arama bölümünden Boba Network coini aratarak hangi borsa ve platformlarda listelendiğini öğrenebilirsiniz.

Sonrasında oluşturacağınız cüzdana bakiye aktararak siz de BOBA token satın alabilirsiniz.

Boba Network Coin Nedir?

Boba Network Coin (BOBA) projesi, Enya takımı tarafından OMG Vakfı bünyesinde inşa edilen bir L2 Ethereum (ETH) ölçeklendirme ve genişletme çözümü sunar. BOBA coin kripto para aktarım ücretlerini azaltan, işlem hacmini yükselten ve akıllı sözleşmelerin işlevlerini genişleten yeni jenerasyon Ethereum Katman 2  üzerine odaklıdır.

Boba Network Coin, topluluk odaklı nakit havuzları yoluyla desteklenen hızlı çıkışlar sunarak Optimistic Rollup (iyimser toplama) çıkış zamanlamalarını yedi günden sadece ve sadece birkaç dakikaya kadar düşüren ve likitide sağlayıcılara teşvikli verim çiftçiliği fırsatları sunan bir platform dijital parasıdır.

Boba Network coin projesinin genişletilebilir akıllı kontratları, ETH ekosistemindeki developer çalışanlarının, AWS Lambda gibi internet ağları ölçeğinde altyapıda yürütülen merkezi olmayan uygulamalar oluşturmasını sağlayarak blokz zincir üstünde işletilmesi çok masraflı ya da olanaksız sayılan algoritmaların kullanılmasını mümkün kılacaktır.

BOBA coin, topluluk girişimleri ve blok zincir ağının geleceği için pusula işlevi görür. Kullanılacak olan her Boba coin ayrıca içinde bulunduğu merkezi olmayan otonom organizasyonun (DAO’nun) yönetimi için kullanılacak. Her bir BOBA coin sahibi, Boba Network’e yatırdıkları her Boba Network kripto parası için bir oy hakkına sahip olacaktır. BOBA Token sahipleri, yönetişim prosedürlerine uygun olarak merkeziyetsiz özerk organizasyondaki fırsatlar için teklif sunmaya, oy vermeye ve oyları devretmeye hak kazanacaktır.

Boba Network Coin Kurucuları Kimlerdir?

Boba Network coin kurucu ismi Alan Chiu’dur. Asya kökenli Alan Chiu, Stanford Üniversitesinde eğitim görmek için gittiği Amerika Birleşik Devletleri’nde kalarak Kaliforniya eyaletinde ikamet etmeye karar vermiş bir bilgisayar ve yazılım uzmanıdır.

Alan Chiu kuluçka dönemindeki girişimler (start up) ve blok zincir teknolojileriyle yakından ilgilidir ve Boba Network Coin (BOBA) kuruculuğunun yanısıra projede aktif olarak CEO pozisyonunu doldurmaktadır.

Alan Chiu öncesinde giriştiği Xseed Capital gibi sermaye yöneticiliği yapan firma ortaklıklarına devam ederken Stanford Üniversitesi bünyesindeki girişimlere de danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Ayrıca Boba coin için altyapı sunan Enya. Ai şirketinde de hem kurucu ortak hem de dört yılı aşkın CEO görevindedir.

Genç yaşına rağmen 2012 yılında kurulan StartX firmasında da hem kurucu ortak hem de mentor olarak oldukça aktif görevler almıştır.

Boba Network Coin Hangi Borsa’dan  ve Nasıl Alınır?

Boba Network coin (BOBA) almak isteyen yatırımcıların vermesi gereken ilk karar hangi borsa ya da platformdan ve ne ödeyerek yani hangi işlem çiftiyle BOBA token alacakları konusunda olmalıdır.

Boba Network coin (BOBA) listeyen borsalardan en büyüklerinden bazıları şunlardır: Bybit, FTX, DigiFinex, Huobi Global.

Bu platformlardan hangisini tercih ederseniz edin bazı temel adımları geçmeniz gerekir. Öncelikle seçtiğiniz platformun internet sitesinden bir üyelik ve cüzdan oluşturmalısınız. Artık çoğu kripto borsası aynı zamanda Google Play Store ve App Store üzerinden ücretsiz mobil uygulama seçeneği de sunmaktadır.

Site ya da mobil uygulamaya girip üyelik için cep numaranızı, e posta adresinizi ve kimlik bilgilerinizi kaydetmeniz gerekir. Arkasından bu bilgileri güvenlik doğrulamalarına tabi tutarak hesap aktivasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Son adımda ise cüzdanınıza varlık transferi yapmalısınız. Bazı platfrmlar fiat paraları kabul etse de kullanıcılar sıklıkla kripto transferinde bulunmaktadır. Bakiyenizle Tether (USDT) gibi geçerli bir işlem çifti kripto parası aldıktan sonra arama bölümünden Boba Network coin aratarak satın alma sayfasına gidebilirsiniz.

Son raddede ne kadar BOBA token alacağınızı ve hangi fiyattan alacağınızı belirleyerek alım emri vermeniz yeterli olacaktır.