Casper Coin Geleceği 2022

Casper Coin 1

Casper coin geleceği ile ilgili yorum uygulamak oldukça zahmetlidir. Birçok kripto para biriminde devamlı gerçekleşen bedel dalgalanmaları yaşanmaktadır. İlk çıktığı günden beri yatırımcılara ara sıra kazandıran ara sıra kaybettiren kripto paralara alaka her geçen gün artıyor.

Casper Coin Fiyatı

Casper Coin fiyatı 0,554028 TL’dir. Casper coin son 24 saatte -5.07% değişim gözler önüne serdi. Casper coin günlük prosedür hacmi 60.451.423 TL ve prosedür hacmi olarak tüm para birimleri arasında 148. sıradadır.

Mart ayında ön satışı başlayan Casper kripto varlığını araştırmacıların ve yorumcuların odağında. Casper coin, Ethereum geliştiricileri yönünden daha açılmış ve saydam blok zincir ağı ilerletmek hedefiyle tasarlanmış bir coindir. Yorumcular yönünden geleceği parlayan bir coin olarak nitelendiriliyor. Az miktarlarda alınıp orta vadeli beklenebileceği ifade ediliyor.

Casper Coin Nedir?

Casper ağı, canlı olarak piyasaya çıkan ilk Proof of Stake zinciridir. Proof-of-Stake, reel dünyaya göre ölçeklenen ve ademi merkeziyetçiliği korurken bir yandan dahi işlemleri kısa sürede doğrular. Casper coin nedir? Casper coin şayet ilk olarak Coinlist borsasında sergilenen bir kripto paradır. Casper coinin listelendiği esas borsalar:

Coinlist
Gate.io
Huobi Global
OKEx
Bitz

Casper Labs şirketinin misyonu, Casper blok zincirini anne akıma getirmek. Bu ağ, performans yahut güvenlikten taviz vermeden aşağı yukarı her zenginliği tokenize edip sürdürülebilir yeni pazarlar oluşturmasına müsaade verir. Casper’ daki faaliyet, bu ağın mahalli ikonu olan “CSPR” yönünden yönetilir. CSPR, ağda bulunan jetonları açıklamak için kullanılır.

Casper Coin Yorum 2022

Casper,kripto para varlık piyasasına yeni girmiş bir coindir. Huobi ve OKEx kripto borsalarında 11 Mayıs 2021’de 66,44 dolara kadar çıkarak tarihi zirvesini yapmış önemli bir rekor kırmıştır. Ancak o tarihten beri Casper (CSPR) Coin düşüş trendine girmiş, 19 Temmuz 21 bakımından de 0,06 dolardan prosedür görüyor. Birçok coinde yaşanan ansızın bedel iniş çıkışlarına Casper coin de dahil olmuştur.

Casper coin yorumu 2022 için, bu coin gelişen vakitlerde daha çok kullanılırsa ve etkin projelere imza atarsa kıymeti tekrar yükselebileceği ifade ediliyor. Casper coin bu yolla kendini kanıtlarsa kıymeti katlanarak artacaktır. Casper coini geliştirenlerin Ethereum gibi etkin bir coinin de geliştiricileri olduğundan ötürü destekleneceğini düşünen yorumcular bulunuyor. CasperLabs’ ın bu projenin gerisinde olması dahi bu coinin etkin olacağına delil.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap