Chain Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

Chain Coin Nereden ve Nasıl Alınır?

Chain coin şu an da sadece UniSwap aracılığı ile ERC-20 ağı üzerinden satılmaktadır. Kontrakt adresini kullanarak satın alabilirsiniz. 

Öncelikle herhangi bir Chrome cüzdan uygulamasını bilgisayarınıza kurun ve üye olun.

Kurmuş olduğunuz cüzdan birçok ağı destekler fakat Uniswap sadece Ethereum ağı üzerinden işlem gerçekleştirdiği için bağlanabilmek için Ethereum Ağının seçili olması gerekir.

Daha sonra https://app.uniswap.org/#/swap adresine girerek. “Connect Wallet” (Cüzdanı Bağlayın) simgesine tıklayın. Açılan ekranda indirip kurmuş olduğunuz çevrimiçi cüzdanı seçerek işlemi tamamlayınız.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra Uniswap üzerinden hem Chain coin alım satımına başlayabilir hem de farklı kripto para alım satımını gerçekleştirebilirsiniz.

Chain coin için Kontrakt adresini kullanarak (0x41C37A4683d6a05adB31c39D71348A8403B13Ca9) satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Chain Coin Nedir?

Chain coin, kuruluşların sıfırdan başlayarak daha iyi bir şekilde finansal hizmetler oluşturmasını sağlayan bir bulut blok zinciri altyapısıdır. Chain, izinli ve açık kaynaklı bir blok zinciri olan Chain Core ve bir hizmet ürünü olarak defteri olan Sequence’ı piyasaya sunmuştur. İnsanlar Chain Token (CHN) ile indirimlerden faydalanabilir ve platform içi ödemeler için yatırma işlemi gerçekleştirebilirler ayrıca topluluk protokolü yönetimine başvurabilir ve premium özellikleri kullanabilirler.

Chain Core kullanan kuruluşlar bir blok zinciri ağı geliştirebilir ve çalıştırabilir veya varlıkların dünya çapında nasıl hareket ettiğini dönüştüren gelişmekte olan bir diğer ağ listesine bağlanabilirler. Chain Protokolü, dijital varlıkların bir blok zinciri ağı üzerinde nasıl yayımlandığını, gönderildiğin ve kontrol edildiğini tanımlayabilirler. Tek başına bir varlığın veya bir zümre kurumunu bir ağı işletmesine onay verebilir, birden fazla dijital varlık türünün bir arada var olmasını destekler ve bağımsız ağlarla beraber gelişebilirler. Chain Core, yeni finansal araçların ihtiyaç duyduğu performans için geliştirilmiş ve piyasaya sunulmuştur. Bir işlemi tasarlama, imzalama ve onaylama süresi milisaniye türünden ölçülür.

Chain, dolaşımda toplam 100 milyon CHN tokeninin piyasaya sürüleceğini duyurdu. Şu anda bunların yaklaşık 35 milyonu piyasaya girmiş durumda.

CHN token dağılımı şu an şu şekildedir: Tokenlerin %50’si Zincir üzerinde kişisel ürün kullanıcılarına geriye dönük olarak dağıtıma çıktı, tokenlerin %30’u Zincire verildi, CHN tokenlerinin %10’u grup üyeleri arasında dağıtıldı ve tokenlerin %10’u topluluk temeli için elinde tutuluyor.

Chain Coin Kurucuları Kimlerdir?

Adam Ludwin, Chain Coin’in kurucusudur. Ludwin, Chain Coin’i piyasaya sunmadan daha önce UC Berkeley’de okuyup mezun oldu. İş hayatına The Boston Consulting Group ve IDEO’da danışman olarak atıldı. Ardından Harvard Business School’dan MBA derecesi aldı ve RRE Ventures’ta fintech’e yoğunlaşarak ön aşamalarda girişim sermayesi yaptı ve Vine, Slack, Kik ve Paperless Post gibi kuruluşlara yatırımlar gerçekleştirdi.

2018 yılına gelindiğinde Chain, Lumens kripto para yatırımlarının arkasındaki kurum olan Stellar Development Foundation’ın ticari alanı olan Lightyear Corp. Tarafından satın alındı. Satın almanın maliyeti açıklanmadı. Fakat Forbes dergisi bunun Lumens’de ödenen 500 milyon dolara paralel olduğunu iddia edip dergisine yazdı.

2021’de Chain, yeni faaliyete geçen yönetim kurulu, görevliler ve hisse sahipleri ile özel bir kuruluş olarak faaliyetine devam ediyor

Chain Coin Hangi Borsadan ve Nasıl Alınır?

Chain coin şu an da sadece UniSwap aracılığı ile ERC-20 ağı üzerinden satılmaktadır. Son olarak piyasadan alınan bilgilere göre Chain’in son durumu 1.125,64 olarak görünmektedir. Chain, dolaşımda toplam 100 milyon CHN tokeninin piyasaya gireceği haberi verildi. Şu ana kadar bu sayının yaklaşık 35 milyonu piyasaya girmiş durumda.

 

Kaynak:

https://cryptobuyingtips.com/guides/how-to-buy-chain-games-chain

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap