Christie’nin NFT maven’i CryptoPunks’ı yönetmek için Yuga Labs’a katıldı

NFT Marvin

Christie’nin takas edilemez tokenler (NFT’ler) başkanı Pazar günü yaptığı açıklamada, yakın zamanda edindiği CryptoPunks koleksiyonu için endüstri ağır sıklet Yuga Labs’a marka lideri olarak katılacağını duyurdu.

Noah Davis, Twitter’da şunları yazdı: “Eski Sanat Dünyasından Web3’e bu yolculuğun ne kadar inanılmaz olduğunu gerçekten abartamam ve önümüzdeki yolun nereye gittiğini görmek için sabırsızlanıyorum… vahşi ve tuhaf. Ve ben bu halini seviyorum.”

Christie’s’de Davis, Beeple’ın ‘İlk 5.000 Gün’ adlı eserinin açık artırmaya çıkarılmasından sorumluydu. Satış, Mart 2021’de, Beeple’ı “yaşayan en değerli üç sanatçı” arasına sokan bir rakam olan 69 milyon dolarlık fiyat etiketiyle manşetlere taşındı.

Yakın zamana kadar, Yuga Labs’ın ana varlığı Bored Ape Yacht Club (BAYC) idi. Ancak bu yılın Mart ayında şirket, CryptoPunks fikri mülkiyet haklarını satın aldı – bu, birçok kişinin ticari hakları NFT sahiplerine devretmek anlamına geleceğine inandığı bir hareketti. Bu, Yuga’nın insanların NFT’lerini kullanma biçiminde ne gibi değişiklikler yapacağı konusunda spekülasyonlara yol açtı. O sırada Yuga, BAYC için yarattığı kulüp modelini taklit etmeyeceğine ve Punk sahipleri için başka şekillerde fayda sağlamaya çalışacağına söz verdi.

Davis yaptığı duyuruda CryptoPunks’la “sıçmama” sözü verdi ve pikselli karakterleri beslenme çantalarına yerleştirmeyeceğini veya “aldatıcı TV şovları/boktan filmler” yapmayacağını da sözlerine ekledi.

BAYC kurucu ortağı Garga Pazar günü Twitter’da Punks için yeni şartların önümüzdeki birkaç hafta içinde yayınlanacağını yazdı.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap