Coin98 Coin

Gelişen ve değişen dünya beraberinde farklı alışkanlıkları kazandırıyor. Dünya üzerinde paranın somut olmaktan soyut yani dijital evrene geçişi bu alışkanlıklardan biri. Kripto para adı verilen bu sistemi öğrenmek, Coinlere yatırım yapanlar veya yapmayı düşünen insanlar açısından oldukça önem arzediyor. Başta isimlerini Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin olarak sınırlı sayıda duyduğumuz Coinler alt sekmelere ve çeşitliliklerine bakıldığında çok fazla adet olarak karşımıza çıkıyor. Bu coinlerden biride Coin98. Arkasında geniş ve gelişmiş bir fikir bulunduran ve ileri dönemlerde gelişmesi oldukça olağan görülen kripto para birimi Coin98, her kripto para gibi arkasında yüksek finansal bir güç bulunduruyor. Coin98’in kurucu üyeleri bu tokenin gelişmesi için adımlar atıyor ve diğer birçok coinden önde olduklarını savunuyor. Güçlü altyapısı sayesinde birçok borsada yer alan bu ürün Türkçe destekli ilk kripto para cüzdanı olarak anılıyor.

Coin98 coin nedir?

Coin98, Coin98 Labs şirketi tarafından geliştirilen ve mobil bir uygulama aracılığı ile kullanıcıların kripto paralarını güvenli şekilde saklamalarına olanak sağlayan kripto para cüzdanı. Paranın dijital dünyaya taşınması beraberinde birçok güvenlik tehdidini beraberinde getiriyor. İşte Coin98 sunduğu bu hizmet ile cüzdanınızı dijital tehditlere karşı güvenilir hale getirmektedir. Coin 98 cüzdanı, farklı platformlar üzerinde biriktirilmiş olan veya yeni satın alınan Coin98 kripto parasını tek bir alanda toplayan sanal bir sistemdir. Bu sistem cüzdan olarak anılmakta ve kullanıcılarına hızlı bir şekilde kripto paralar arasında alışveriş imkanı sağlamaktadır. Dijital alanda kullanılan kripto paralar kendi içerisinde bir borsaya sahip olduğu gibi bu borsa içerisinde işlem yapmak isteyen her kullanıcı cüzdan terimini bilmektedir. Coin98 coin borsa içerisinde işlem yapmak için sunduğu bu imkan ile satış ve alış işlemlerini kolay hale getirmektedir. Ayrıca gelişmekte olan bu sistem ilerleyen dönemde farklı kolaylıklar sunacağı konusunda pozitif görüntü vermekte. Kripto para borsası sürekli değişen ve gelişen konseptler ile kullanıcılara farklı imkanlar sağlamakta ancak bu özellikleri kullanıcılarına kazanç veya kayıp olarak iki dönüt üzerinden yansımaktadır. Kripto para birimlerinin değişim göstermesi satın alım ve satış için hızlılık ve ortak cüzdan zorunluluğu getirdiğinden Coin98 bu sorunlara çözüm niteliği taşımaktadır.

Coin98 coin kurucuları kimlerdir ?

Coin98 Coininin üretiminin arkasında bulunan fikir, 2020 yılının ilk zamanlarda şekillenmeye başlamış ve bir merkeze bağlı olmayan kullanıcılar tarafından ilgi oluşmasının ardından fikir aşamasında olan bu Coin projeye dönüştürülerek Dünyaya açılmıştır. Coin98 Labs sayesinde ekip, yeni DeFi çözümleri oluşturmak ve kullanıcıların para piyasalarına rahatça erişmesini sağlamak için ortaya çıkardığı bu fikiri geliştirmeye devam ediyor.  Coin98 tarafından oluşturulan ve geliştirilmeye devam edilen bu coin kripto para ve DeFi sektörü için büyük önem arz ediyor.  

Coin98 coin hangi borsadan ve nasıl alınır?

Öncelikle Coin98’i satın almak isteyen yatırımcıların aşağıda belirttiğimiz platformlar üzerinden sanal cüzdan oluşturmaları gerekiyor. Bu oluşturulan cüzdanlar sayesinde kripto paralar takası yapılabilir ve alışveriş ihtiyaçları giderilebilir. Coin98 coine erişebilmek için birden fazla platform seçeneği bulunmaktadır. Coin98 cüzdanına sahip olabileceğiniz dijital para segmentleri şunlardır. BTC, ETH, TOMO, Tron, Binance,Smart,Chain, Heco, Near, Avalanche, Solana, Polkadot, Kusama, Binance Chain, Celo,Polygon ve Cosmos.

Coin98 için gelecek tahmini sunan analistler bu tokenin kısa süreler içirisinde şaşırtıcı yükselişlere imza atabileceğini düşünüyor. Yakın geleceğinde artış potansiyelinin olduğu düşünülen Coin98 coin keşfedildiği vakitler dahilinde insanların satın alınımı ile ödüllendirilebilecek. Coin98 için son dakika verileri şu şekilde. Coin98 fiyatı, son 7 gün içerisinde  %4,96 düştü. Bu fiyat son 24 saat içinde %0,40 yükseldi. Coin98 sadece son bir saat içinde %0,58 değerince yükseldi. Güncel fiyatı C98 başına ₺18,349976 olarak görünmekte.