Çok Beklenen Bir NFT Oyunu Olan ASPO World, 22 Şubat’ta Lansmanını Duyurdu

Çok Beklenen Bir NFT Oyunu ASPO World

Çok Beklenen Bir NFT Oyunu ASPO World, binlerce oyuncunun katıldığı 2 beta testinden geçtikten sonra, resmi olarak 22 Şubat 2022 olarak resmi bir çıkış tarihi belirledi. Önceki 2 beta testine benzer şekilde, ASPO World’s Mainnet, bugün Windows PC gibi en popüler platformlarda optimize edildi. , MacOS, Android ve IOS platformuna da yapılacağı açıklandı.

Oyunun mantığı oyuncuların 1 ana şampiyon ve 4 Ruh içeren tam bir kadro kurması gerekir. Ana şampiyon, yayıncı tarafından oyuncuya oyuna girerken sağlanan karakter ve projenin satış alanından satın alınabilen 1 temel dizilim için minimum 400 ASPO Jetonlu 4 Ruh olarak belirlendi.

Çok Beklenen Bir NFT Oyunu ASPO World 2022 Yılında Çıkacak Gibi Duruyor

Şu anda, ASPO World’ün geliştirme ekibi, oyun teknolojisi alanında önde gelen yüzlere sahip 40 kişiye ulaştı. “Uzun vadeli bir NFT oyun projesi geliştirmek için, ASPO ekibi gece gündüz çalıştı, ASPO World’e koymak için yılların gelişiminin özünü topladı ve oyunculara gerçekten sürükleyici bir deneyim verdi.” ASPO World CEO’su Bay Nguyen Ha Minh Thong’u paylaştı.

Çok Beklenen Bir NFT Oyunu ASPO World 4 aydan biraz fazla süren proje uygulamasından sonra ASPO ekibi, 2 milyon doları Hashed, Icetea laboratuvarları, GameFi, DaoMaker ve Raptor Capital gibi büyük yatırım fonlarından ve 1,5 milyon ABD doları 4’ün biraz üzerinde olmak üzere 3.500.000 dolardan fazlasını başarıyla topladı. INO satışı için açılış günleri. ASPO tokeni ile ilgili olarak, ilk listeleme gününden hemen sonra, CoinMarketcap istatistiklerine göre işlem hacmi yaklaşık 24 milyon dolara ulaştı.

Çok Beklenen Bir NFT Oyunu ASPO World Kısa bir süre önce topluluk tarafından çok iyi karşılanan ve aynı zamanda ekibin temellerinin ne kadar güçlü olduğunu gösteren Hashed (Kore’deki en büyük VC’lerden biri) ile bir ortaklık duyurdu. Hashed, ASPO ekibini tokenomik geliştirme, pazarlama çabaları ve küresel likidite genişletmeleri konusunda desteklemeyi taahhüt etti. Bu, yaklaşan büyük etkinlikten önce başlamak için heyecan verici bir yer olacağına söz verildi.

ASPO World’ün güçlü geliştirme ekibi halka açıktır ve orijinal yol haritasına ve tokenomik dağıtım planına bağlılığını sürdürmüştür. NFT oyun endüstrisinde uzun vadeli bir proje geliştirme (oyun içi grafiklere, sese ve mantığa yatırım yapmanın yanı sıra) stratejik hedefi ile ASPO World, işletim sistemi platformuna ve blok zinciri teknolojisine de odaklanıyor. Bunlar, oyuncu sayısı yüksek ve ani olduğunda maksimum aktarım hızlarının yanı sıra mutlak güvenlik ve emniyet sağlayarak sorunu çözmeye yardımcı olacak.


İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap