Cosmos Bitcoin Paritesinde %12 Arttı, Ethereum Kurtarılmanın Eşiğinde

Cosmos Haberi

CoinMarketCap verilerine göre, kendi adını taşıyan blok zinciri ağına güç veren jeton Cosmos (ATOM), son 24 saat içinde %12,7 arttı.

ATOM, 3.2 milyar dolarlık piyasa değeri ile 27. en büyük kripto para birimidir.

Bugünkü yükseliş hareketine rağmen ATOM, Eylül 2021’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 44.70$’dan hala %74 aşağıda işlem görüyor.

Kripto paranın farklı borsalarda işlem hacminde bir artış oldu. Toplam işlem hacmi, önceki işlem gününe göre %11 artışla son 24 saatte 327 milyon dolar civarında seyrediyor.

Şirket, her biri Bizans Hata Toleransı (BFT) konsensüs algoritmaları tarafından desteklenen merkezi olmayan bağımsız paralel blok zincirleri ağıdır.Ayrıca geliştiricilerin kendi blok zincirlerini geliştirmelerine ve tüm Cosmos tabanlı blok zincirlerinin birbirleriyle etkileşime girmesine izin verir.

Şirket ekosistemindeki daha popüler blok zincirlerinden bazıları Thorchain, Kadena ve belki de bu günlerde daha az Terra Coin olarak bilinmekte.

Kaç Tane Cosmos Ağı Var?

Cosmos ekosisteminde çalışan toplam 49 jeton ve ayrıca dağıtılan 28 InterBlockchain Communication (IBC) etkin blok zinciri var.

Cosmos’tan alınan verilere göre, blok zincirler, cüzdanlar ve kaşifler dahil olmak üzere toplam 265 uygulama ve hizmet kozmos ekosistemini destekliyor.

DefiLlama’ya göre, ekosistemdeki TVL’nin en büyük protokolü olan Cronos’ta kilitlenen toplam değer (TVL), son 24 saatte %2,16 artarak 2,32 milyar dolara yükseldi.

Defi Llama’nın verilerine göre Kadena’ya gelince, TVL’si son 24 saatte %18 artarak 7.2 milyon dolar oldu.

 

Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Sosyal Medyalarımız

İnstagram : altcoinhabercom

Twitter :     HaberAltcoin

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap