Cosmos Coin Geleceği Var Mı ? – 2022

Cosmos Coin 1

Cosmos Coin yahut bilindik başka adıyla Cosmos, 2016 senesinde kripto para dünyasına kazandırılan bir projedir. Blok zincir teknolojisi sarf edilen bu kripto para projesi ilk etapta kripto para birimlerinde görülen enformatik hatalarını çözüme ulaştırmak için kurulmuş olsa dahi gitgide mühim bir yatırım aracı durumuna gelmiştir.

İlk kere 2014 senesinde esasları atılan bu kripto para projesi en ince detaylar ve sorunlar düşünüldükten sonra piyasalara arz edilmiştir.

Cosmos Coin Kimin Projesi?

Merkezi olmayan Cosmos ağının geliştiricileri Zarko Milosevic, Ethan Buchman ve Jae Kwon adındaki girişimcilerdir. Bu takım içinde Jae Kwon temel tasarı sahibi olarak gösterilse de geçen sene CEO görevinden ayrılmıştır. Ancak Kwon hâlen projede yer aldığını ve projenin gelişmesi için çalıştığını söylem ediyor.

Cosmos Coin Amacı Nedir?

Cosmos un asıl amacının kripto paralar üstünde ve blok zincir ağlarında meydana çıkan sorunlar ile devam eden eksikleri ortadan kaldırmak olduğunu belirtmiştik. Bu sebeple proof of work algoritmasına seçenek olarak proof of stake algoritmasını kullanan Atom Coin böylelikle epey güvenilir bir dijital para birimi durumuna geliyor.

Bahsedilen bu amaçlar sadece tasarı sahiplerinin hedefleridir diyebiliriz. Çünkü pekçok kripto para yatırımcısı bu dijital para birimini sadece yatırım gayeli tercih ediyor. Bu sebeple de piyasalarda Atom Coin geleceği ile ilgili fikirler dolanıyor.

Cosmos Coin Nasıl Alınır?

Atom Coin başka kripto paralarda olduğu gibi rastgele bir borsa aracılığı ile satın alınabilir. Bunun için Atom Coin’i listeleyen bir kripto para borsasında üyeliğin bulunması yeterli olacaktır. Daha sonra dilediğiniz Atom bedel üzerinden alış veriş yapabilirsiniz.

 

Cosmos Coin Geleceği Var mı?

Cosmos Atom Coin bedel tahminleri yapabilmek için bu kripto para ile ilgili yorumları öneme almamız gerekiyor. Hem kripto para bölümünde uzmanlaşan isimlerin üstelik tabiri caizse balina olarak isimlendirilen kripto para yatırımcılarının bu coin ile ilgili yorumlarına dikkat etmemiz gerekiyor. Sürü psikolojisi ile hareket eden kripto para pazarında bu yorumlar ansızın dalgalanmaların ve bedel artışlarının önünü açabiliyor.

Uzman analistler ve balinalar çoğunlukla bu sistem ile ilgili pozitif görüşler bildiriyor diyebiliriz. Gerek projenin eski ve dayanıklı bir tasarı olması lüzum en kıymetli kripto paralar içinde yer alması bu kripto paranın pozitif yorumlar almasına niçin veriyor diyebiliriz. Bu dahi Atom bedel tahminlerini basitleştiren ve muhtemel bir boğa döneminde yükseliş göstermesine niçin olabilecek bir faktördür.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap