Cosmos Coin Hangi Ülkenin? Sahibi Kim? 2022

Cosmos Coin 2

Cosmos Coin (ATOM) birbirine tabi blok zincirlerinden meydana gelen bir ekosistem sunarak, Bitcoin gibi “yavaş, pahalı, ölçeklenemez ve etrafa zararlı” iş kanıtı blok zincirlerine karşı bir panzehir sunmayı amaçlıyor.

Cosmos (ATOM) projesinin başka hedefleri arasında, merkezi olmayan programları ışıtan modüler bir çerçeve yardımıyla blok zinciri teknolojisini geliştiriciler için daha düşük komplike ve daha kolay duruma getirmek yer almakta. Son olarak, Cosmos (ATOM)’un Interblockchain haberleşme protokolü, blok zincir ağlarının birbirleriyle haberleşme kurmasını basitleştirerek sektördeki parçalanmayı önlemeyi hedefliyor.

Cosmos Coin (ATOM) Hangi Ülkenin?

Cosmos (ATOM) rastgele bir ülke yönünden geliştirilmemiştir. Cosmos (ATOM)’un gerisinde bir yerleşik işletme vardır ve bu işletme rastgele bir ülkenin hükumetine başlıdır. Bu yüzden Cosmos (ATOM) bir ülkenin değildir. Cosmos (ATOM) cümle alem yönünden alınabilir ve üstelik Cosmos (ATOM) alarak ağın yönetimine katılabilirsiniz.

Cosmos Coin (ATOM) Sahibi Kim?

Cosmos (ATOM) kurucusu Tendermint isimli şirkettir. Cosmos Atom şirketinin kurucu ortakları ise Jae Kwon, Zarko Milosevic ve Ethan Buchman’dır. Jae Kwon Cosmos (ATOM) internet sitesinde hala baş mimar olarak listelenmiş olsa a, 2020’de CEO olarak görevinden ayrılmıştır. Hâlâ projenin bir parçası olduğunu, fakat temel olarak başka girişimlere odaklandığını argüman ediyor. Şu anda Peng Zhong Tendermint’in CEO’su olarak vazife yapıyor.

Şirketin hedefleri arasında geliştiriciler için tecrübesi ilerletmek, Cosmos (ATOM) için coşkun bir topluluk meydana getirmek ve daha çok sayıda insanın Cosmos (ATOM) ağının neler yapabileceğinin farkında olması için eğitim kaynakları meydana getirmek bulunuyor.

 

Cosmos Coin (ATOM) Ne Zaman Çıktı?

Cosmos (ATOM) 2016’de pazar çıktı. 2017’de Cosmos (ATOM) ICO’sy yapıldı. Yine de Cosmos (ATOM)’un kökenleri, ATOM anne ağına katkıda bulunan Tendermint’in kurulduğu 2014 senesine kadar gidiyor. Cosmos (ATOM) şimdilik ağın yönetiminde büyük bir rol oynuyor.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap