Dash Coin Hangi Ülkenin? Sahibi Kim? 2022

Dash Coin 2

Dash coin (DASH) tabiatı gereği merkezi olmayan, hızlı, ucuz bir global ödeme ağı sunmaya yoğunlaşan açılmış kaynaklı bir blok zinciri ve kripto para birimidir. Projenin teknik araştırmasına göre Dash (DASH), daha çok mahremiyet ve daha hızlı işlemler sağlayarak Bitcoin’i (BTC) iyileştirmeyi hedefliyor.

Dash (DASH), yayına başladığından beri, “masternode’lar” girmek üzere teşvik edilen düğümlere sahip iki katmanlı bir ağ ve merkezi olmayan tasarı idaresi gibi özellikleri içerecek şekilde büyüdü. Dash (DASH) ağındaki özellikler arasında; hemen ödeme yapılmasını gerçekleştiren InstantSend; Dash (DASH) blok zincirini hemen değişmez kılan ChainLocks ve işlemler için extra mahremiyet yayınlayan PrivateSend yer alıyor.

Dash Coin (DASH) Hangi Ülkenin?

Dash (DASH) Hangi Ülkenin? Sahibi Kim?Dash (DASH) mahremiyet merkezli bir kripto para birimidir. Hatta, Dash (DASH) projesinin gerisinde şahsi kurucular vardır, bir kabine yoktur. Bu yüzden Dash (DASH) blok zinciri ve Dash (DASH) kripto para birimi hiç bir ülkeye tabi değildir.

Dash Coin (DASH) Sahibi Kim?

Dash (DASH) program geliştiricileri Evan Duffield ve Kyle Hagan yönünden kuruldu. Proje ilk olarak XCoin olarak adlandırıldı ve imajını pozitif yönde değişiklik yapmak hedefiyle Mart 2015’te Dash olarak tekrar markalaşmadan iki hafta evvela ismini Darkcoin olarak değiştirdi.

Dash’i (DASH) pazara sürmeden evvela Evan Duffield, Hawk Financial Group’ta ve halkla ilişkilerde çalıştığı zamandan beri finans bölümünde tecrübeye sahip, makina öğrenimi algoritmaları ve arama motorları geliştirmiş bir program geliştiricisiydi. Dash’i ilk olarak 2012’de Bitcoin’e daha çok anonimlik eklemenin bir yolu olarak tasarladı, bu nedenle projeyi ilkin Darkcoin olarak adlandırdı. Duffield, Dash (DASH) projesini yalnızca bir hafta nihayetinde kodladığı bir uğraşı olarak başladığını argüman etti.

Evan Duffield Dash’in gelişimini, entegrasyonlarını ve başka hareketlerini destekleyen işletme olan Dash Core Group’un CEO’su olarak Aralık 2017’ye kadar vazife yaptı. Bu tarihten sonra başka stratejik girişimlere odaklanmak için görevinden ayrıldı. Kyle Hagan, Evan Duffield ile beraber orjinal Darkcoin teknik incelemesini beraber yazdı. Ancak, er bir tarihte, Aralık 2014’te projeden ayrıldı.

Dash Coin (DASH) Ne Zaman Çıktı?

Dash (DASH) seneler içerisinde pazara sürülen aniden çok mühim mahsul ve özellik ile uzun bir yenilik ve geliştirme geçmişine sahiptir. Dash (DASH) 18 Ocak 2014’te pazara sürülmüştür. Dash (DASH) sürat, mahremiyet ve kullanılabilirliğe yoğunlaşan yeni özellikleri süratle geliştirerek dijital para birimi olarak kullanım için bir uygun durumuna geliyor. Dünyanın dört bir yanındaki insanlar için mali istiklal sağlamak ve ödemelerin geleceğini şekillendirmek için inşa edilen Dash (DASH), iddialı bir yol haritasına ve ispatlanmış teslimat geçmişine sahiptir.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap