Do Kwon, Terraform Labs’in Kore’de 2022 Yılında Vergi Borcu Olmadığını Söylüyor

Do Kwon, Terraform Labs'in Kore'de 2022 Yılında Vergi Borcu Olmadığını Söylüyor

Terraform Labs CEO’su Do Kwon bugün Twitter’da, raporların aksine şirketinin Güney Kore’de vergi yükümlülüğü olmadığını söyledi.

Labs, yerel varlıkları, LUNA ve UST stabilcoin’i, kısa süre önce milyarlarca dolarlık değeri silen bir banka işletmesinden sonra çöken Terra blok zinciri üzerinde çalışan çekirdek geliştirme ekibidir.

Yakın tarihli bir medya raporu, Kore’deki yetkililerin Kwon ve Terraform Labs’ı 78 milyon dolardan fazla ödenmemiş kurumlar vergisinde araştırdığını öne sürdü. Twitter’da, anonim bir Terra analisti ve yorumcusu olan FatMan tarafından raporların doğruluğu hakkında soru sorulduğunda, Kwon yanıt verdi.

Terraform Labs İnceleme Altında

“Kore’de ödenmemiş vergi borcumuz yok” dedi ve şirketin vergi denetiminden geçtikten sonra aidatlarını zaten ödediğini de sözlerine ekledi.

Kwon, “Elimizden gelen en iyi şekilde herhangi bir davaya veya düzenleyici soruşturmaya katılmaktan mutluluk duyuyoruz – saklayacak hiçbir şeyimiz yok,” diye ekledi Kwon.

Şirketin vergi durumu hakkındaki yorumunun yanı sıra Kwon, kesin konumunun Aralık 2021’den beri Singapur olduğunu söyledi.

Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Sosyal Medyalarımız

İnstagram : altcoinhabercom

Twitter :     HaberAltcoin

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap