Do Kwon’a Güney Kore Borsalarından LUNA 2.0 Desteği Gelmedi

Do Kwon'a Güney Kore Borsalarından LUNA 2.0

Kötü şöhretli Terraform Labs ve yatırımcılarına büyük zarar veren sanal varlıklar olan LUNA ve UST’nin CEO’su Do Kwon’un, Güney Kore’nin ilk beş borsası (Upbit, Bithumb, Coinone, Korbit ve Gopax) ile temasa geçerek onlardan talepte bulunduğu doğrulandı.

Güney Koreli yetkililerin soruşturma hedefi olan Do Kwon, Singapur’daki merkezinde veya evinde bulunamadığı için şu anda kayıp. Soruşturma devam ederken ve CEO ve projenin kendisini çevreleyen kamuoyu oldukça olumsuz olduğundan, Upbit dışındaki yerel borsalar kendilerini Terra’dan uzaklaştırıyor gibi görünüyor.

25 Mayıs’taki kaynaklara göre, “Terra Ecosystem Revival Plan 2” başlıklı oylamanın başlatılmasından yaklaşık bir hafta sonra, Do Kwon beş büyük Güney Kore borsasıyla temasa geçerek Sistem 2.0’ı listelemelerini istedi.

Temasa geçen borsaların Do Kwon’un talebi konusunda kararlı olduğu ve “Listede yer almak istiyorsanız resmi listeleme sürecinden geçin” dediği söyleniyor.

Bununla birlikte, Upbit söz konusu olduğunda, borsa, önerilen planın geçmesi durumunda yeni tokenin piyasaya sürülmesini desteklemeyi amaçlıyor. Borsa sözcüsü, CEO Kwon’un planına göre yeni kripto para oluşturulursa, borsanın parayı almak için altyapıyı sağlamaya yardımcı olacağını söyledi. Ayrıca, yeni LUNA madeni parasının piyasaya sürülmesinin, mevcut madeni para sahiplerinin çıkarlarının iç içe geçtiği yer olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu arada, Güney Kore’deki büyük kripto borsaları, Coinone hariç LUNA için işlem desteğini sonlandırdı.

 ”LUNA Terra Ecosystem Revival Plan 2″ Resmi Olarak Duyuruldu

“Terra Ecosystem Revival Plan 2”, Do Kwon’un yeni madeni paralar çıkarmak ve bunları para kaybeden yatırımcılara dağıtmayı içeren bir plan olarak öne çıkarıldı. 25 Mayıs’ta planın onaylandığı ve uygulanacağı öğrenildi.

İçeriklerimiz tamamen bilgilendirme amaçlı üretilmiştir ve yatırım tavsiyesi içermez.Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap