DOGE Kurucu Ortağı Wall Street’in Dogecoin’i Nasıl “Yeniden Paketleyebileceğini” ve Ne İçin Olduğunu Açıkladı

Dogecoin Haber2

2013 yılında Jackson Palmer ile birlikte Bitcoin’in bir parodisi olarak Dogecoin’i yaratan BT mühendisi Billy Markus, Twitter’da kamuoyu üzerinde biraz kafa yormak ve DOGE hakkında “belki bir gün” birkaç düşüncesini yayınlamak için Twitter’a gitti.

Özellikle, meme paranın Wall Street tarafından kabul edilmesi durumunda bankacıların ve tüccarların onu orijinal paraya kıyasla biraz farklı bir varlığa dönüştüreceğine inanıyor.

Ayrıca, Bitcoin’in şimdiye kadar başarısız olduğu yerde Dogecoin’in başarılı olabileceği düşüncesine de izin verdi.

“Wall Street, Dogecoin’i yeniden paketler”

Markus, Bitcoin’in şimdiye kadar başarısız olduğu yerde DOGE’nin başarılı olup olamayacağını merak etti – Dogecoin borsasında işlem gören fonların ortaya çıkmasında. Şakayla, Wall Street ve bankaların Dogecoin tabanlı ETF’lere izin vermek için “çok komik” olacağını varsaydı.

Ancak ileti dizisindeki bir sonraki tweet’te, madalyonun ortak yaratıcısı, ETF’ler alanında başarılı olmak ve genellikle Wall Street’in ilgisini çekmek için bankacıların ve tüccarların “sadece kulağa hoş gelecek şekilde yeniden paketleyeceklerini” ciddi bir şekilde itiraf etti. DOGE’den para kazanmak daha kolay olsun diye bu şekilde davranabileceklerini düşünüyor.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap