McDonald’sın ezeli rakibi Mr.Beast 2 Ay İçinde Dogecoin ile Ödeme Kabul Etmek İçin Altyapı Hazırladıklarını Açıkladı

McDonald'sın ezeli rakibi Mr.Beast Dogecoin ile Ödeme Kabul Etmek İçin Altyapı Hazırladıklarını Açıkladı

Tesla CEO’su Elon Musk ve Dogecoin ($DOGE) ortak yaratıcısı Billy Markus, McDonald’s’ı memeden ilham alan kripto para birimini bir ödeme yöntemi olarak kabul etmeye zorladıktan sonra, rakiplerinden biri, Musk bunun için bir şey yaparsa DOGE’yi kabul etmeye çalışacağını söyledi.

Musk sosyal medyada, McDonald’s DOGE ödemelerini kabul ederse TV’de Happy Meal yiyeceğini söyledi, bu da birçok ünlünün katılmasına neden oldu. Yanıt olarak, McDonald’s şaka yollu bir şekilde Tesla’nın önce “grimacecoin”i kabul etmesi gerektiğini söyledi.

Rakip fast-food zinciri MrBeast Burger, internet kişiliği Jimmy Donaldson (diğer adıyla MrBeast) tarafından kurulan, yalnızca teslimat yapan bir Amerikan fast-food zinciri, Elon Musk’a tweet attı ve bir retweet alırsa $DOGE’u kabul etmek için “çalışacağını” söyledi.

Dogecoin Ödemeleri Hakkında


MrBeast Burger’in tweet’i büyük ilgi gördü ve Dogecoin destekçileri, fast-food zincirini Elon Musk retweet etmese bile kripto para birimindeki ödemeleri kabul etmesi için çağrıda bulundu.

Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus, Musk olmasa da yine de retweet yapacağını söyleyerek retweet etti ve DOGE destekçilerinin şirkete “ihtiyaç duydukları tüm katılımı ve reklamı” verebileceklerini ekledi.


Bir başka McDonald’s rakibi Burger King de, Musk’a “Maddi paranın ne yaptığını yalnızca bir kral bilir” yanıtını vererek dikkatleri üzerine çekti ve bazılarına göre fast-food zincirinin de DOGE ödemelerini kabul etmeyi düşündüğünü öne sürdü.


Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap