Dogecoin DOGE, Tesla ve SpaceX Merchandise 1 için Ödeme Seçeneği Olarak Elon Musk’ın Onayını Aldı

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin DOGE varlığının en büyük destekçisi Elon Musk, Twitter üzerinden Tesla’nın artık ürünleri için bir ödeme seçeneği olarak Dogecoin’i (DOGE) kabul etmeye başlayacağını belirtti.
Elon Musk ayrıca SpaceX’in yakında mal alımları için Dogecoin’i kabul etmeye başlayacağını duyurdu.
Duyuru, kripto topluluğundan heyecanın yanı sıra Tesla’nın araba ödemeleri için Dogecoin’i ve DOGE aracılığıyla Starlink aboneliklerini kabul etmesi gibi önerileri de beraberinde getirdi.
Bu haftanın başlarında Musk, Twitter’ın devralma teklifine olan bağlılığını 33,5 milyar dolara çıkardı.
Hem Tesla hem de SpaceX’in CEO’su Elon Musk, iki şirketin ticari mallar için ödeme aracı olarak Dogecoin’i (DOGE) kabul edeceğini açıkladı.

Tesla ürünleri, SpaceX ürünlerinin yakında entegre edilmesi için bir ödeme seçeneği olarak Dogecoin kullanılarak meme-coin kullanılarak satın alınabilir.

Tesla ve SpaceX Ürünleri için Ödeme Seçeneği Olarak Dogecoin DOGE Kripto Topluluğunu Heyecanlandırıyor

Bay Musk’ın Tesla ve SpaceX ürünleri için bir ödeme seçeneği olarak Dogecoin entegrasyonunu duyurması, kripto ve DOGE toplulukları tarafından heyecanla karşılandı.

Bazı DOGE topluluğu üyeleri, Elon Musk’a Dogecoin’in yakında Tesla araçları ve hatta Starlink abonelikleri için bir ödeme seçeneği olarak kabul edilip edilmeyeceğini sordu. Aşağıda Elon’un Tesla ve SpaceX ürünleri için Dogecoin ödemelerine ilişkin duyurusuna yanıt olarak bazı örnekler verilmiştir.

dogecoin (Doge)Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap