Dogecoin, Elon Musk’ın Tweetlerinde %10’un Üzerinde Arttı

Elon Musk

Dogecoin’in (DOGE) popüler meme-coin’i, Tesla’nın CEO’su ve SpaceX’in Kurucusu Elon Musk’ın memecoini desteklemeye devam edeceğini tweet’lemesinden sonra aniden tepki verdi.

 

Daha önce de belirtildiği gibi, Elon Musk’ın Dogecoin’i destekleme ve satın alma konusundaki tweeti, DOGE değerinde bir artışa neden oldu. Tweet’den önce DOGE coin, yaklaşık 0.052 dolardan işlem görüyordu. Dogecoin, yukarıda bahsedilen iki tweet nedeniyle o zamandan beri 0.05977 $’lık yerel bir tepe noktasına ulaştı. Bu, aşağıdaki tabloda görüldüğü gibi, yaklaşık dört saat içinde değerde %15’lik bir artış anlamına gelir.

Elon Musk, Tesla ve SpaceX, Dogecoin Piramit Programı Yürüttüğü İçin Dava Ediliyor.

Elon Musk’ın Dogecoin’in desteğini ve gelecekteki olası satın alımını onaylayan tweetleri, Tesla ve SpaceX ile birlikte DOGE aracılığıyla bir piramit şeması yürütmekten dava edildiği haberlerinin ardından geldi.

Davacı Keith Johnson, davalıların ‘yanlış ve aldatıcı bir şekilde Dogecoin’in hiçbir değeri olmadığı halde meşru bir yatırım olduğunu iddia ettiklerini’ iddia eden  davada 258 Milyar Dolarlık tazminat talep ediyor. Dava şu anda ABD’de açılmış durumda. Bölge Mahkemesi, New York Güney Bölgesi.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap