Dogecoin Geleceği Var mı? 2022 (Haziran)

Dogecoin gelecek

Dogecoin Geleceği ile ilgili ayrıntılı bilgilendiriyoruz.

 

Dogecoin alınır mı? sorusu bu vakit yatırımcıların aklını oldukça meşgul ediyor. Bunun esas sebebi şayet, Pazar günü başlayan ve hala devam eden umumi düşüşe karşı mukavim bir duruş sergilemesi. Tüm altcoinler Bitcoin’in düşüşü ile birlikte sanki alabora olurken, Doge düşüş eğilimine girmemesinin beraberinde kıymet kazanan bir grafik çizdi.

 

Dogecoin fiyatı 0,00000005088521 TL ve Buff Doge Coin coin pazar kıymeti 0 TL’dir. Buff Doge Coin coin son 24 saatte 0.76% değişim gözler önüne serdi. Buff Doge Coin coin günlük prosedür hacmi 1.609.789 TL ve prosedür hacmi olarak tüm para birimleri arasında 4006. sıradadır.

 

Dogecoin projesi maaş ne kadar kazandırdı alttaki tabloda bulabilirsiniz. Dogecoin 2022 Mayıs döneminde -%32 kaybettirdi.

 

Dönem           Fiyat             Değişim

Mayıs 2022   0,085803       -32,68%

Nisan 2022   0,127465       -7,70%

Mart 2022      0,138099       3,47%

 

Dogecoin Yorum 2022

 

Yaşanan düşüşün sonrasında tüm coinler silkelenip toparlanmaya çalışıyor. Bir latife neticesinde üretilmeye başlanan Doge şayet, yaşanan bu düşüşten yükselişle çıkmayı başardı. Tüm coinler düşerken Doge geçen 1 haftalık vakit dilimi içinde aşağı yukarı % 405 kıymet kazanarak düşüş yaşamayan tek kripto olmayı başardı ve en kıymetli coinler içinde 8. Sıradan 5. Sıraya yükseldi. Üretildiği günden bu yana en yüksek seviyesini gören Doge bedel grafiği nasıl şekillenecek merak hususu.

Dogecoin Geleceği var mı?

 

Doge Elon Musk yönünden Twitter üzerinden yoğun bir biçimde destekleniyor. Attığı twitlerle desteğini devam ettiren iş adamı, bu hafta Çarşamba günü için ‘Doge’nin Günü’ olacak açıklamasında bulundu.

 

Musk’ın beraberinde, Amerika’nın meşhur rapçilerinden Snoop Dogg ve yine Simmons yönünden sosyal medya üzerinden destekleniyor. Peş peşe atılan tweetlerin fiyatlar üzerinden önemli bir tesiri oluyor ve yatırımcılar alma eğilimi içerisine giriyor.

 

Dogecoin Nasıl Ortaya Çıkmıştı?

2013 senesi bakımından Jackson Palmer yönünden imal edilen Doge Coin, yaratıcısının köpeğinin resmini amblem olarak almıştı. Palmer, o dönemde kripto para piyasalarının oldukça dinamik olduğundan esin alarak tıpkı isimle com uzantılı bir domain satın aldı ve Doge bu yolla yaşama geçirilmiş oldu.

 

Temelde blockchain teknolojisi ile üretim uygulamak şekilde üretim yapan Doge, kullanıcılarına BTC’ye oranla daha süratli bir biçimde mining imkanı sağlıyor. Özellikle Musk’ın desteği ile süratli bir yükseliş trendine giren söz hususu kriptonun gelecek günlerde nasıl bir grafik izleyeceği net bir biçimde söylem edilemiyor. Ancak global çapta tesir yaratan hafta başı düşüşlerinden titremeden çıkabilmesi sebebiyle Dogecoin yükselecek mi? sorusu şuandan yatırımcıların odağı durumuna geldi.

 

Bu görüşlere ek olarak panelistlerin %18’i Dogecoin’in şaka coin olmaktan çıkarak yardımcı bir kripto para birimine dönüşmesini beklediğini söyledi. Aralık 2021’de Ethereum ortağı Vitalik Buterin ile yapılan işbirliğinin DOGE‘yi daha kullanışlı bir varlık haline getireceği ve bunun fiyatları artıracağı söylentileri ortaya çıkmış durumda. Finder ekibinin %54’ü ise bu görüşe katılmadı ve DOGE’nin gelecekte fayda sağlamayacağını belirtti.

 

 

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap