Dvision Network Coin

Dvision Network Coin henüz bir yılını yeni bitirmiş oldukça genç bir proje olmasına rağmen hem yerel ölçekli hem de küresel çapta bir çok kripto para borsası ve token takas platformu üzerinde listelenmiş ve üstüne birçok işlem çiftiyle ticareti yapılabilir bir hale gelmiştir.

Dvision Network coin almak isteyen kullanıcı ve yatırımcılar hali hazırda hesapları bulunan herhangi bir kripto borsası ya da kripto piyasa takas platformu varsa arama çubuğunda DVI coin kısatlmasıyla bu coine ulaşabilirler.

Ancak Coin base ve Binance gibi uygulamalarda henüz listelenmediği için buradaki hesapları kullanan yatırımcılar coinmarketcap sitesinde arama çubuğundan Dvision Network (DVI) coini aratarak nerelerde listelendiğini görebilir.

Sonrasında ise bakiye transferi yaparak orada açacakları bir hesap üzerinden DVI token alabilirler.

Dvision Network Coin Nedir?

Dvision Network Coin (DVI) projesi bir içerik platformu olarak yeni bir  blok zincir kripto parasıdır. Dvision Network (DVI) dahilinde sanal gerçeklik (Virtual Reality VR) adıyla anılan görsel dijital gerçeklik teknolojisi ve Non-Fungible Token olarak açılan NFT’lerin git gide artarak genişleyen piyasa payları birleştirilmeye çalışılır. 

Esasında blok zincir tabanında yepyeni sanal bir gerçeklik vaadinde bulunan Dvision Network coin 2020 senesinin Kasım ayında piyasaya sürülmüştür. DVI token ERC-20 blockchain ağı bazında inşa edilen bir kripto para değeridir. Blockchain ağları ve etkileşim teknolojilerine odaklanan, Sanayi 4.0 olarak betimlenen yeni bir inovasyon çağının ürünü olan sanal gerçeklik (VR) içinde katılımcı ve oyuncuların sanal bir takas aracı olarak kullanmasıiçin üretilmiştir.

Dvision Network (DVI) coin en temelde dijital gerçeklik evreni dahilinde, NFT piyasalarının güçlenmesine katkıda bulunan, blok zincir üstünden sanal gerçekliğe dair içerik üretme ekosisteminin ana parasıdır.

Dvision Network Coin Kurucuları Kimlerdir?

Dvision Network coin kurucuları üç isimden oluşmaktadır. Bu üç isimde hala projedeki en önemli üç pozisyon koltuğu olan CEO, CTO ve CLO görevlerinde aktif olarak çalışmaktadır. Son yılların teknoloji arenasında giderek daha dev bir aktör haline gelen Güney Kore menşeili bir proje ve kripto para olan DVI coinin üç kurucu ortağı da Güney Kore vatandaşıdır.

Projenin önder kurucu ismi Eom Jeong Hyeon bir girişimci ve bilgisayar uzmanı olarak halen CEO görevini üstlenmektedir.

İkinci bir kurucu ortak olan Jang JaeSuk ise hem kurucu ortak hem de CTO koltuğunu dolduran bir teknoloji girişimcisidir.

Dvision Network coinin (DVI) son kurucu ortağı ise CLO görevindeki Hong SeongChan’dir. Kendisi aynı zamanda topluluk işleriyle de özel olarak ilgilenmektedir.

Dvision Network Coin Hangi Borsa’dan ve Nasıl Alınır?

Henüz Binance ve Coinbase üzerinden bulamayacağımız DVI coinleri satın almak ileride bu borsalarda da listelenmesi durumunda gelişen fiyat hareketleriyle yatırımcılara umut verebilir niteliktedir. Bu doğrultuda dünyanın her yerinden alabileceğiniz Dvision Network tokenler sadece bir senelik bir proje olmasına rağmen bu kadar çok kripto para borsası ve platformunda bulunabilir: Gate io, MEXC, CoinW, Bithumb, Hoo Uniswap (V2), Coinone.

DVI coin satın almak için ilk olarak yukarıdaki alternatiflerin hangisinden alacağınızı karar vermelisiniz. Bu süreçte hangi borsa ya da platformu seçerseniz seçin orada DVI coinin hangi işlem çiftleriyle işlem gördüğünü önceden öğrenmeniz size avantaj sağlayacaktır. 

Arkasından seçtiğiniz platformun Google Play Store ya da APP Store çevrim içi mağazalarında uygulamaları olup olmadığını kontrol etmeniz gerektiği durumlarda akıllı telefonunuz üzerinden de DVI coin alıp satmanız için önemli bir detaydır.

Üçüncü adım ise DVI coin almaya karar verdiğiniz platformda hesap oluşturmaktır. Bu süreç bazılarında hızlı bazılarında yavaş olabilir. Ancak hemen hemen hepsi gsm numarası mail adresi ve kimlik bilgileri isteyecek ve bunları KYC süreçleriyle çift aşamalı biçiminde doğrulamanızı isteyecektir. 

Mailinize gelen doğrulama e postası bazı durumlarda spam ya da gereksiz kutusuna değişebilir. Eğer hesabı aktive etmek için gerekli kod size ulaşmadıysa buraları kontrol etmenizde fayda var.

Dördüncü adımda Dvision Network coin alacağınız hesaba USDT ya da geçerli başka bir kripto bakiye aktarmalısınız. Sonrasında arama çubuğundan DVI coini aratarak satın alma sayfasına gidip istediğiniz miktar ve fiyatta Dvision Network coin alabilirsiniz. 

Uzun vade saklamayı düşündüğünüz DVI kripto paralarınızı ister soğuk cüzdanlarda isterseniz de donanım cüzdanlarında tutmak da mümkündür.