Eos Coin Geleceği Var mı ? (2022)

EOS Coin 1

 

Eos Coin geleceği, kripto para piyasalarında prosedür yapan pek çok yatırımcı yönünden merkal takip ediliyor. EOS Coin,  Brendan Blumer ve Dan Larimerin ortak projesi olarak yaşama geçirilmişti. Block.one ekibi yönünden çalışmaları tamamlanan EOS’un tasarımcı ekibi pazarlama hususu ile alakalı epey başarılıydı ve yatırımcılarını yüksek kar marjları ile artıya geçebileceklerine inandırmıştı.

 

EOS Coin fiyatı 21,13 TL ve EOS  pazar kıymeti 20.951.394.484 TL’dir. EOS son 24 saatte -0.56% değişim gözler önüne serdi. EOS coin günlük prosedür hacmi 4.018.052.603 TL ve prosedür hacmi olarak tüm para birimleri arasında 48. sıradadır.

EOS Coin Yorum

2017 senesi bakımından pazara sürülen altcoin biri olan EOS, pazara çıktığı dönemde yatırımcıların yoğun ilgisi neticesinde çok kısa bir sürede 5 dolara kadar yükselmişti. Yüksek oranda alımdan kaynaklanan bu yükseliş kısa bir süre sonra markette oluşan satış baskısı nedeniyle 1 dolar seviyelerine kadar gerilemesiyle dengelendi. Aynı senenin sonu bakımından 0,5 dolara kadar gerileyen EOS, geçen 3 senelik bir süre içinde devir devir inişler ve çıkışlar yaşadı. 2020 yılının 20 Haziran bilgilerine göre 2,516 USD ile prosedür görmüştü.

 

Etherium altyapısı ile prosedür yapan EOS Yorum bilgilerine göre pekçok analizci söz hususu coinin önemli bir hamle gerçekletireceğini öngörüyor. Ancak bu tahminin kesinliği de bulunmuyor.

 

EOS Coin Tahminleri

Steem ve Bitshares’in kurucuları yönünden 4 sene kadar evvela pazara sürülen EOS bu yıla aşağı yukarı 2,63’lük bir kıymet ile başlamıştı. EOS  tahminler bilgilerine göre bu senenin ikinci yarısından sonra hareketlenen piyasaların etkisiyle ve boğaların dahi çabasıyla EOS, 3 dolar ila 7 dolar bandında seyredebilir. Pek çok analiste bu değerler arasında değişik tahminler yürütmüş olsalar dahi artışın yaşanıp yaşanmayacağı net bir biçimde söylem edilemiyor. Gelecek yıl için  5,75 dolarlık bir değer seviyesi ile  başlayacağı öngörülüyor.

 

EOS Coin Haberleri

EOS Coin haberleri içeriklerine göre, pekçok yatırımcı yönünden takip edilen coinle alakalı uzun vadeli yatırımlar getiri sağlayabilir. Genel pazar değerlerine tabi olarak yukarı yahut aşağı yönlü kıymet farkılıkları yaşam sürdüren EOS, uzun vadede 20 dolar seviyelerine kadar yükselebilir. Bu verilerin ön görü olduğunu ve net bir bilgi olmadığını belirtmemiz de de yarar var. Gelecek günlerde kripto varlık piyasalarında seviyelerin ve dengelerin nasıl değişeceği, hangi coinlerin yatırımcılarının yüzünü güldüreceği merakla bekleniyor.

 

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap