Eos Coin Hangi Ülkenin? Sahibi Kim? 2022

EOS Coin 2

Eos Coin (EOS) geliştiricilerin merkezi olmayan programlar (kısaca dApp’ler biçiminde de bilinir) oluşturmasına müsaade vermek için geliştirilmiş bir platformdur. EOS (EOS) projesinin hedefi kıyaslayarak kolaydır:

Programcıların blok zinciri teknolojisini benimsemesini muhtemel olduğunca basit duruma getirmek ve ağın tüketiminin rakiplerinden daha basit olmasını sağlamak. Sonuç olarak Eos Coin ağı, süratli bir şekilde fonksiyonel programlar meydana getirmek talip geliştiricileri arka vermek için vasıtalar ve türlü eğitim kaynakları sağlanır.

EOS (EOS) ağının sunmuş olduğu başka öncelikler arasında saniyede sadece bir düzineden daha düşük prosedürü gerçekleştirebilen başka blok zincirlerinden daha yüksek düzeyde ölçeklenebilirlik gibi özellikler yer almakta.

EOS (EOS) ayrıyeten kullanıcılar ve işletmeler için tecrübesi iyileştirmeyi hedefler. EOS (EOS) tüketiciler için daha çok emniyet ve daha düşük sürtüşme sağlamaya çalışırken, bunun yanı sıra işletmeler için esnekliği ve uyumluluğu artırmayı amaçlıyor.

EOS Coin (EOS) Hangi Ülkenin?

EOS (EOS) bir ülke yönünden kurulmamıştır. Bu yüzden EOS (EOS) rastgele bir ülkeye ilişkin değildir. EOS (EOS) projesinin gerisinde bir işletme ve kripto para bölümünde bilindik şahıslar bulunmaktadır.

EOS Coin (EOS) Sahibi Kim?

Eos Coin (EOS) Block.one şirketi yönünden kurulmuştur. EOS (EOS) projesinin teknik araştırması Daniel Larimer ve Brendan Blumer yönünden yazılmıştır. Şu anda Brendan Blumer EOS (EOS) CEO’su ve Daniel Larimer CTO’su olarak vazife yapıyor.

EOS Coin (EOS) Ne Zaman Çıktı?

EOS (EOS) ilk olarak Daniel Larimer ve Brendan Blumer tarafındna 2016’da düşünülüp teknoloji olarak bu dönemlerde geliştirilmeye başlandı. Daha sonra EOS (EOS) blok zinciri 31 Haziran 2018’de pazara sürüldü. O zamandan beri Daniel Larimer, Brendan Blumer ve Block.one geliştirici ekibi EOS (EOS) üstünde gelişmelerine devam ediyor.

 

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap