Fantom coin geleceği var mı 2022 ?

Fantom Coin geleceği var mı 2

Bu içeriğimizde sizler ile Fantom coin geleceği var mı? konusu hakkında konuşacağız. Eğer Fantom coin kurucusu veya şirketi ile alakalı daha detaylı bilgi almak isterseniz aşağıda ki makalemize göz gezdirebilirsiniz.

İlgili Makale : Fantom coin hangi ülkenin? sahibi kim? 

Fantom Coin Nedir?

Fantom, merkezi olmayan programlar (dApp’ler) ve dijital varlıklar için merkezi olmayan, destursuz, açılmış kaynaklı bir akil sözleşme platformudur. Ethereum’a bir seçenek sağlamak için oluşturulmuş pekçok blok zinciri ağından bir tanesidir. Fantom blok zinciri Aralık 2019 dahilinde yayına input ve ağ mimarisi, kararlı bir ölçeklenebilirlik, emniyet ve ademi merkeziyetçilik dengesi sağlayarak blok zinciri üçlemesine uygulanabilir bir çözüm sağlamayı amaçlıyor.

Diğer Ethereum alternatifleri gibi, Fantom dahi eski ilk hareket eden akil sözleşme platformunun Ethereum 1.0 yinelemesinde sağlayabileceğinden daha çok ölçeklenebilirlik ve daha az maliyet sağlamayı amaçlıyor. Fantom’un altyapısı, bütün ağın operasyonel verimliliğini koruyan Eşzamansız Bizans Hata Toleranslı (aBFT) Hisse Kanıtı (PoS) konsensüs mekanizmasıyla birbirine bağlıdır. aBFT ağ yapısı, sürati en üst seviyeye çıkarırken ağ güvenliğini güvenliğini sağlamak için tasarlanmıştır.

Fantom Coin geleceği var mı 1

FTM Coin Geleceği ve Yorum

Fantom coin geleceği var mı? sorusuna cevap verebilmek için karmaşık ve eşsiz altyapısıyla türünün ilk örneği olan Fantom’un süratli, ölçeklenebilir dApp geliştirme yaklaşımı, daha geniş blok zinciri ekosisteminde konumunu belirlemeye devam etmekte. Gelişmekte olan dApp pazarında esasen çok çok rakiplik olduğu durumda, Fantom’un dApp geliştiricilerine sunmuş olduğu sürat ve beraber çalışabilirlik üstünlükleri öneme değerdir ve platform daha çok ilgi kazanmaya hazır olarak nitelendirilebilir.

Kısaca demek gerekir ise projenin önü açık olmak ile beraber kimse net bir şey diyememektedir.

Bu yazımızda sizler ile Fantom coin geleceği var mı konusuna değindik. Eğer kripto varlıklar hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isterseniz sitemizdeki ilgili makalelere göz gezdirebilirsiniz.

 

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap