Ftx Token Coin

FTX Token coin küresel anlamda gün geçtikçe daha fazla insanı kendine çeken uluslararası kripto borsalarının göze çarpan listelenmelerinden birisi olarak karşımıza çıkar. FTX token kendi ekosistemi üzerinden de sadece yatırımcılara değil kullanıcılara da FTX coinlerini saklayabilecekleri olanaklar sunmaktadır.

Mandala Exchange gibi seçeneklerden sonra Binance listelenmesiyle gündeme gelen FTX coin almak için onun listelendiği borsalardan hesap oluşturmanız yeterli olacaktır. 

Eğer hali hazırda kullandığınız bir kripto para borsası ya da kripto takas platformu var ise ilk önce buradaki arama kısmından FTX token coini aratmakta fayda var.

FTX token coin bütün listelemelerde FTT kısaltmasıyla yer almaktadır. Henüz nereden FTT coin alacağınızı bilemiyorsanız coinmarketcap sitesine giderek onu aratabilir ve listelendiği platformları öğrenebilirsiniz.

Sonrasındaki aşamada ise FTT token bulunan platformlarda bir hesap açarak cüzdan sahibi olmanız gerecektir. 

İlginizi Çekebilir: Matic Coin Geleceği

Ftx Token Coin Nedir?

FTX Token (FTT), sorunsuz ve saydam şekilde, kripto paralar ticareti tecrübesi sunmayı amaçlayan FTX platformunun yerel ve dahili kripto para tokenidir. 

Ethereum (ETH) blok zinciri bazlı oluşturulan FTX Token, genel olarak bir ödeme aygıtıdır. FTX Coin, transaparan ve çözüm odaklı mottosuyla birçok küresel kirpto para piyasası ve takas platformunda listelenerek kullanıcıların hizmetine sunulmuştur. 

FTX token coin, kullanıcılar adına merkeziyetsiz finansal işlemler üzerinden tam kontrol verebileceğini vaadinde bulunan ve akıllı sözleşmeler (Smart Contrat) ile çalışan kripto para birimidir. FTX token takvimler 8 Mayıs 2019 günün gösterdiğinde ortaya çıkmıştır.

FTX token coin, geleneksel bir kripto borsa işlemleri tokeni olmanın haricinde marjin işlemler ve teminat alanlarında kullanılabilmektedir.

Ftx Token Coin Kurucuları Kimlerdir?

FTX token coinin (FTT) bir bireyden çok müthiş bir takım işi biçiminde ortaya çıktığı göze çarpmaktadır. Ancak tabi ki bu takımın da iki kurucusu bulunmakta. FTX token coin (FTT) kurucuları  Sam Bankman Fried ve Gary Wang isimleridir.

Bu kişilerden birincisi olan Sam Bankman-Fried,FTX platformunda kurucu ortak olmanya ek olarak projenin CEO’su olarak biliniyor. 

CV’sinde bulunan bilgiler Sam’in ne kadar üst düzey bir yetkinlikte olduğuna işaret eder. Kendisi  FTX coin öncesinde Almeda Research’ün CEO’su ve Center for Effective Altruism bünyesinde geliştirme yöneticisi ünvanıyla görev almış. Eğitimi de kariyerini destekler nitelikte Massachusetts Teknoloji Enstitüsü gibi dünyanın en iyi teknik okullarındandır.

Gary Wang ise FTX coinin kurucusu hem de CFO’su olarak bilinir. Bunların yanısıra o da Almeda Research şirketinin teknolojiden sorumlu başkanı. Google’da yazılım mühendisliği stajı yaptıktan sonra bir süre serbest yazılım mühendisi olarak çalıştı. Kendisi Facebook’ta bile yazılım mühendisliği stajı yapmış tecrübeli bir programcı ve bilgisayar mühendisidir.

İlginizi Çekebilir: Uni Coin Geleceği

Ftx Token Coin Hangi Borsa’dan ve Nasıl Alınır?

FTX token coin, gatetoken gibi bir borsa tokenidir. Bazı yatırımcılar bu tarz borsa tokenleri saklamak adına en optimize yerlerin bu borsaların kendi ekosistemi olduğunu düşünmekte. Ancak mesele FTX coin (FTT) gibi çok fazla platformda listelenme almış bir kripto para olunca, dolayısıyla saklama yapabileceğiniz alanlar da oldukça çeşitlenmektedir.

Siz de aşağıda listelediğimiz borsalar üzerinden (Ki bunlar da FTT listeyelenlerdir) FTT tokenlerinizi güvenle satın alabilirsiniz: Binance, FTX, Bybit , Mandala Exchange , Coin Base.

Bu borsa ve platformlardan FTX token coin almak için öncelikle kendi sitelerine ya da mobil aplikasyonlarına giriş yapabilirsiniz. Masaüstü bilgisayarınız yerine akıllı telefonunuz üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirmek isterseniz Play Store ve Apple Store gibi mağazalardan ücretsiz mobil uygulamalarını indirmek güzel bir seçenektir.

Binance gibi uygulamaların Binance TR gibi Türkiye için ayrı platformları da bulunur. Böylece hem Binance Global hem de Binance TR indirerek Türk liralarınızı FTX coin alabileceğiniz bir borsaya transfer edebilirsiniz.

Ancak öncesinde üyelik işlemlerinizde hatasız olarak cep telefonunuzu, e posta adresinizi ve kimlik bilgilerinizi onaylamayı unutmayın. Aktivasyon yapılmamış bir hesap işlemlere kısıtlama getirir.

Aktivasyon ve çift aşamalı doğrulama süreçleri sonrasında Binance uygulamasının sol tarafından açacağını penceredeki arama çubuğun  FTX ya da FTT araması yapabilirsiniz.

Sonrasında karşınıza gelecek satın alma ara yüzünden ne kadar miktarda FTX token coin alacağınızı belirleyerek cüzdanınıza FTT tokenlerinizi aktarabilirsiniz.