FTX ve BlockFi Anlaştı! 250 Milyon Dolar!

Blockfi anlasti Haber

Blockfi ve büyük kripto borsası FTX, kripto kredi devi CEO’su Zac Prince’in tweet’lerine göre 250 milyon dolar değerinde bir anlaşma üzerinde anlaştı. Anlaşma, Blockfi’ye şirketin zorlu piyasa koşullarında bilançolarını sağlamlaştırmasına yardımcı olmak için bir kredi imkanı sağlıyor.

Zac Prince, fonların ayrıca ihtiyaç duyulduğunda müşteri fonlarını ve varlıklarını korumak için ayrıldığını da sözlerine ekledi.

Ftx ile blockfi anlasti

Blockfi, Babel ve Celsius gibi sektördeki diğer kripto borç verenler gibi, piyasadaki düşüşün etkilerini yaşadı. Şirket, yakın zamanda makroekonomik koşullardaki önemli bir değişiklik nedeniyle iş gücünde %20’lik bir kesinti açıkladı.

Coinbase ve Gemini gibi diğer şirketler de, endüstri bir kripto ayı döngüsüne ve yaklaşan bir ABD durgunluğuna hazırlanırken çalışan sayısında bir azalma olduğunu ortaya çıkardı.

Blockfi ayrıca, şirketin pozisyonuyla ilgili bir marj çağrısına uymamasının ardından kripto hedge fonu Three Arrows Capital tarafından alınan bitcoin teminatlı krediyi tasfiye eden firmalardan biriydi.

CEO Zac Prince, 250 milyon dolarlık anlaşmanın şirketin fırtınayı daha iyi atlatmasına ve en son piyasa döngüsünde hayatta kalmasına izin vereceğini belirtti. Prince ayrıca anlaşmanın kripto para ödünç veren ve dev borsa arasındaki gelecekteki işbirliklerini kolaylaştırmasını bekliyor.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap