Function X Coin

Function X birbirinden bağımsız blok zincilerinin birbirleri arasında bilgi paylaşımı sağlaması ve yaptığı paylaşım sırasında onaylayıcılara gereksinim duyulmamasını amaçlamaktadır. Ayrıca Function X Coin, Ethereum’a rakip olmak yerine onun gücünü kullanmaktadır. Projenin temeli Ethereum blockhain’e bağlı kripto paradan gelmektedir. Function X Coin kurucularına çekirdek ekip de denilmektedir. Function X Coin nereden ve nasıl alınır? gibi sorulara geçmeden önce, Function X Coin’i tanımaya başlamak gerekir. 

Function X Coin Nedir?

Ethereum’un desteğini de yanına alan Function X Coin nedir? Function X Coin, diğer coinlere kıyasla tamamen merkeziyetsiz bir yapıya sahiptir. Function X Coin, ERC-20 altyapısıyla 2019 yılında piyasaya çıkartılmıştır. 2021 tarihine gelindiğinde ise, kendi altyapısı kullanmaya başlamıştır. Fakat Function X Coin’in kendi alt yapısı, blok zincirleri ile birlikte transfer işlemlerini sağladığı için bir çok altyapı modellerini de desteklemektedir.

Function X çekirdek ekip tarafından yönetilmektedir. Function X yönetiminde bulunan kişiler, kripto paranın gidişatında ve gelişiminde de söz sahibi olmaktadır. Ayrıca doğrulama süreçlerinde de aktif rol oynarlar. Bu işlemler sonucunda gelir de elde ederler. Function X coin nedir? sorusunu biraz daha açacak olursak; Function X coin içerisinde Wallet adı altında, sanal cüzdan uygulaması da vardır. Function X coin nedir? sorusunu bu şekilde cevaplamak mümkündür.

Function X Coin Kurucuları Kimlerdir?

Function X Coin kurucuları kimlerdir? sorusunun cevabı, çekirdek ekip olarak bilinmektedir. Function X Coin, ilgili finansal ürünleri kendi ortamında sağlayıp merkeziyetsiz finans ortamı sunmayı amaçlar ve merkeziyetsiz ticaret ortamı sunar. 

Function X Coin kurucuları kimlerdir? sorusunu biraz daha açacak olursak; Dünyanın bir çok yerinde çekirdek ekip üyeleri ile birlikte çalışan geliştiriciler, ilgili ağı beraber geliştirerek bakımlarını üstlenirler.

Function X Coin Hangi Borsa’dan Ve Nasıl Alınır?

Function X Coin, başlangıçta ERC-20 tabanıyla geliştirilse de akabinde kendi blok zinciri üzerinden hareket etmeye başladı. Bugün ise, Ethereum öncelikli olmak üzere, Solana, BSC ve Polygon benzeri blok zincirleri ile de uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Bu sebeple, Function X Coin tutarları, istenilen platformlara transfer edilebilmektedir. Ayrıca bulundurma işlemleri gerçekleştirilebilir. Function X Coin ile alım satım gibi işlemlerinizi sağlayabileceğiniz ve Function X Coin hangi borsa’dan ve nasıl alınır? sorusuna cevap verebileceğimiz kripto para listesini şu şekilde sıralayabiliriz;

İlk olarak en dikkat çeken Bithump’dur. Akabinde ise, Bittrex, Bitglobal, Coinbase Exchange, ZT, KuCoin, Hotbit, Upbit, Uniswap olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ayrıca Function X Coin hangi borsa’dan ve nasıl alınır? sorusunu biraz daha detaylandıracak olursak; Function X Coin alım satımı için kendi sistemi üzerinden de işlem sağlayabilirsiniz. Bunların haricinde, Function Coin’i elde edebileceğiniz çok fazla alan bulunmuyor. Function X Coin kendi içerisinde varolan cüzdanın içerisinde muhafaza edilebilmektedir. Ayrıca ilgili platform tarafından bir çok avantajlara da erişim sağlayabilirsiniz. Function X Coin hangi borsa’dan ve nasıl alınır? sorusu ile ilgili bilmeniz gerekenler bu şekilde karşımıza çıkmaktadır.

Function X Coin Gidişatı

Function X Coin nereden ve nasıl alınır? Function X Coin nedir? ve Function X Coin kurucuları kimlerdir? gibi soruların devamında, Function X Coin gidişatı da oldukça önem arz etmektedir.

Function X Coin Gidişatı konusunda bilgi edinebilmek için de, öncelikle geçmiş fiyatlarını da takip etmek gerekir. Günümüzde yüksek bir hareketlilik içerisinde olan Function X Coin, yeni rekorlara da yakın olarak seyretmektedir. Geniş bir fiyat aralığı içerisinde olmasının en büyük nedeni ise, yüksek hızlı yükselmesinden kaynaklıdır. Ayrıca günümüze gelene dek, 2019 tarihinde çıkmış olduğu düşünüldüğünde, Function X Coin akışkan bir fiyat değişiminde seyretmektedir.

Geçtiğimiz yıl Function X Coin’in kendi içerisindeki en büyük değeri, Ağustos ayında $2.29 olarak belirlenmiştir. Daha gerisinde ise, en düşük değeri $0.0325 olarak 2020 yılının Mart ayında gerçekleşmişti.

Günümüzde ise Function X Coin, en düşük değeri baz alınırsa, %4000 gibi bir oranda yükseliş sarf etmiştir. Kısa bir zaman içerisinde bir çok yatırımcının gözdesi olan Function X Coin, bir çok yatırımcıya da büyük oranda getir sağlamıştır. 

Function X Coin günümüze varan bu yükselişi ile herkese kendisinin soluksuz bir coin olmadığını kanıtlamıştır. Bir çok yatırımcı ise bu sürecinin devam edebileceğini düşünmektedir.

Function X Coin gidişatı konusunda belirleyici noktalardan biri olarak son 2 yılını baz aldığımızda, oldukça geniş bir yelpazesi olduğunu görmek mümkündür. Kripto paranın sürekli olarak dinamikleri oynadığı için, yatırım yapmadan daha fazla araştırma yapılması ve gidişatın sevilebilmesi oldukça önemlidir.