Gala Coin Geleceği 2022

Gala Coin 1

Gala coin geleceği devamlı yükselişte olduğu için epey merak edilen bir konumdadır. Gala altcoin geleceği ile ilgili veriler şu şekilde sıralanabilir. Son vakitlerde Binance gibi bilindik bir borsada listelenmesiyle dikkatleri çeken GALA, zaten pek çok borsada prosedür görüyor ve alıcılarıyla buluşuyordu.

Birçok yetkin analistten gelen yorumlara göre, bu tür büyük listelerde bulunan kripto para birimlerinin geleceği yönünden kesinlikle mühim bir konumda yer alır. Çünkü Gala geleceği yorumlarına göre, bu listeleme haberi, kripto para fiyatını yukarı seviyelere taşıyabilir.

Gala Coin Fiyatı

Gala Coin fiyatı 1,28 TRY’dir. Gala son 24 saatte -4.01% değişim gözler önüne serdi. Gala  günlük prosedür hacmi 3.645.546.000 TL ve prosedür hacmi olarak bütün para birimleri arasında 81. sıradadır.

1 Gala  Kaç Dolar; $0,076711 USD’dir. Son 24 saatte -4.01% oranında değişti.

1 Gala  Kaç TL; ₺1,28 TRY olarak fiyatlandı. Son 24 saatte -4.01% değişim gördü.

Gala Coin Nedir?

Gala coin nedir sorusu son günlerde devamlı dikkat çeken bir coin olduğu için sık sık sorulmaya başlandı. Özellikle kripto paranın projesi incelendiği vakit ikincil türde olan coin olduğu göze çarpıyor. Gala, ZPT sistemi için ikincil coin görevi görür ve destekleyici rolünde etkinlik gösteren bir sisteme sahiptir.

Program coin olarak hizmet veren GALA Zeepin Zincirinin günlük işleyişi için çok mühim bir görevidir. Gala  şu anda Ethereum blok zincirinde yer alır ve ERC-20 seviyesine elverişli şekilde tasarlanmıştır.

Gala coin Gala Games programında bulunan katılımcılar arasında değişim aracı olarak sarfedilen bir sistemdir. Ayrıca iade edilmeyen bir hizmet zenginliği gibi bir özelliği yer alır. Gala Coinin bütün bu özelliklerine baktığımız vakit Gala Coin Geleceği parlayan görünmektedir.

Gala  ceo’su Eric Schiermeyer Zynga oyun şirketinin kurucu ortaklarından bir tanesidir. Eric Schiermeyer şirketi pek çok ilerlemiş ve bilindik taşınabilir oyuna imza attı. O oyunlardan bir kaç tanesi FarmVille, Mafia Wars ve Words With Friends’tir.

 

Gala Coin Güvenilir Mi?

Gala Coin, Güvenlik ve şifreleme işlemlerini Ethereum blok zinciri altyapısını kullanarak yapmaktadır. Ethereum blockchain güvenliğini düşünecek olursak Gala epey güvenilirdir diyebiliriz.

Gala Coin Hangi Borsalarda Mevcut?

Gala pazara sürüldüğünden beri pek çok kripto para borsasında listelenmiş ve prosedür görmektedir. Gala Coinin listelendiği kripto para borsaları şayet şunlardır:

Binance, Mandala Exchange, OKEx, Coinbase Exchange, KuCoin, Pionex, Crypto.com, Gate.io, Uniswap Gala Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından birisi olan BtcTurk kripto para borsasında listelenmiştir.

Gala Coin Yorum 2022

Gala coin yorumlarını incelediğimizde son günlerde epey bilindik duruma geldiğini görüyoruz. Gala Coin Metaverse Projesi bunun yanı sıra bir kainat olarak tasarlandığı için gelecekte çok iyi yerlere gelebilir. Gala Coin sosyal medya hesaplarında dahi aktif olarak paylaşımlarına devam ediyor ve Gala Coin Twitter yorumları dahi sık sık uygulanmaktadır bu yorumlarda Gala Coin Sohbet odaları kurulup kullanıcılar Gala’dan beklentilerinin büyük olduğunu ve gelecekte adından sık sık söz ettiren bir tasarı olacağını düşünmektedirler.

Gala Coin Grafik

Gala Coin Grafik performansını detaylı olarak incelediğimizde çok vakit yatay performans göstermektedir. Daha sonra Gala Coinin popülerleşmesinin ve pek çok uluslararası kripto para borsasında listelenmesi sebebiyle yükselişe geçmiş ve çok ansızın bir yükseliş gerçekleştirmiştir. Gala Coin Hedef olarak kendisine AXS Coini seçmiş ve AXS Coin fiyatını geçmek için çalışmalarına devam etmektedir.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap