2022 Yılına Hızlı Başlayan Gemini, Peter McCormack’in Yerel Futbol Kulübünü Premier Lig’e Kadar Destekleyecek

Gemini, Peter McCormack

Gemini ile Yerel ekonomiye fayda sağlayacağını ve taban futbolunun büyümesini daha da ileriye götüreceğini umarak McCormack, ekibini yönetmek için yeni bir finansal model sunmaya karar verdi ve kulübün bir Bitcoin reklamında çalışmasını öngördü.
Kripto borsası Gemini kısa süre önce Real Bedford FC ile büyük bir sponsorluk anlaşması yaptığını duyurdu ve “kalbinde Bitcoin” olan küçük İngiltere futbol takımına desteği Premier Lig’e yükselecek olan büyüyen endüstri ortakları listesine katıldı.

Geçen Aralık ayında, ünlü Bitcoin boğası Peter McCormack memleketindeki lig dışı futbol takımını satın aldı ve Bitcoin’i kulübün ticari ve sponsorluk onaylarından taraftarlar ve topluluk için bir eğitim programı geliştirmeye kadar her ticari yönüne dahil etmek için bir strateji geliştirmeye karar verdi.

Gemini Sponsorluğunda Premier League Yoluna

Kulübün yeni başkanları olarak görev yapan McCormack’a göre, Real Bedford’un ticari başarısı ve ulusal ve uluslararası izleyicilere ulaşması, futbolda mükemmelliğe ve yerel ekonomiyi güçlendirmenin ötesine yatırıma izin verecek.

Anlaşmaya göre, İkizler logosu kulübün formasında görünecek.

Real Bedford, 2022/23 formaları için Kappa ile ortaklık kurdu ve bu yağmanın kulüp için önemli bir gelir kaynağı olmasını bekliyordu.

Bedford FC olarak satın alınan McCormack, 2021/22 sezonunun sonunda takımı Real Bedford olarak yeniden adlandırmaya karar verdi.


Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap