Genshin Impact Geliştiricisi HoYoverse 2 Adlı Projeyi Piyasaya Sürdü, Metaverse ile Dalga Geçti

Genshin Impact

Popüler video oyunu Genshin Impact geliştiricisi miHoYo, Pazartesi günü HoYoverse’ın küresel genişlemesi için lansmanını duyurdu ve metaverse yarışına girişini ima etti. Oyun sektörüne hızlı bir giriş yapan Genshin Impact geliştiricisi Metaverse evrenlerinide yakalamak istediklerini ima edercesine adım atmaktalar.


Genshin Impact Şeklinde Bir Metaverse Gelir mi?

MiHoYo CEO’su Haoyu Cai yaptığı açıklamada, Çin merkezli oyun geliştiricisinin “yüksek düzeyde özgürlük ve daldırma” ile sanal bir dünya sağlamak istediğini söyledi.
MiHoYo en iyi, 2020’nin ilk yılında yaklaşık 2 milyar ABD doları hasılat elde eden ve geçen yıl Eylül ayında 341.7 milyon ABD doları oyuncu harcamasıyla dünyanın en çok hasılat yapan mobil oyunu olan RPG oyunu Genshin Impact ile tanınır.
Çin, değiştirilemez tokenler (NFT) ve kripto para birimleri gibi blok zinciri tabanlı uygulamaların popülaritesini yavaşlatmak için adımlar attı ve geçen Ekim ayında Devlet Güvenlik Bakanlığı’na bağlı bir düşünce kuruluşu, metaverse’in ulusal güvenlik için bir tehdit oluşturabileceğini söyledi.
Microsoft ve Meta gibi küresel teknoloji liderleri, metaverse çoğunluğa atladı ve Tencent ve ByteDance gibi Çinli teknoloji devleri zaten yarışa katıldı.




İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap