Google Verilerine Göre SHIB Arama Sayısı Son 3 Ayda %90’ın Üzerinde Düştü

Google Verilerine Göre SHIB

Google Verilerine Göre SHIB, 2021’de sosyal medya büyümesi açısından diğer tüm kripto paralardan daha iyi performans göstermiş idi.

(SHIB hakkındaki sosyal medya tartışmaları %16.000 arttı), aynı zamanda aynı yıl istatistiklere göre CoinMarketCap’te en çok görüntülenen kripto para birimi oldu.

2021’deki hızlı yükselişin ardından, Google Arama’da “Shiba Inu Satın Al” anahtar kelimesine olan ilginin son 90 gün içinde önemli ölçüde düştüğünü ortaya koyuyor. 29 Ekim 2021’de 100’lük bir zirveye ulaşmasından bu yana, anahtar kelimeye olan ilgi %92 düşüşle 29 Ocak 2022 itibarıyla Google Trendler puanı 8’e düştü.

Google Verilerine Göre SHIB Neden Düştü?

Google Trend puanı, belirtilen yer ve zaman için grafiğin zirvesine kıyasla çevrimiçi arama ilgisini gösterir. Belirtilen zaman ve yer için maksimum arama ilgisi 100 puandır, 0 ise ilgi olmadığını gösterir.

SHIB artık çoğu insan tarafından bilinmekte ve alınabilme yöntem bilinirliği bu puanın düşmesinde ki ana etken. Aynı zamanda sektörün düzeltme aldığı günlerde bu trendi düşüşü normal olduğu varsayılıyor.

İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi olmayıp, piyasa bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap