Hong Kong Ocean Park, The Sandbox Metaverse Evrenine 2 Adet Sanal Cazibe Merkezleri Getiriyor

Hong Kong Ocean Park

Hong Kong’daki Ocean Park Pazartesi günü yaptığı açıklamada, fiziksel mekanına gelen ziyaretçilerin pandemi boyunca düşmesiyle birlikte, takas edilemeyen belirteçler (NFT’ler) ve oyun yoluyla sanal deneyimler sunmak için The Sandbox metaverse’e girdiğini duyurdu.

Hong Kong Ocean Park Sisteme Yenilik Getiriyor

Hükümet geçen Ocak ayında, fiziksel tema parkını perakende yemek ve eğlence bölgesi ile bir tatil ve eğlence mekanına dönüştürmeyi teklif etmişti.
Parkın CEO’su Ivan Wong yaptığı açıklamada, Ocean Park’ın The Sandbox’taki tema parkına dayalı benzersiz içerik oluşturacağını söyledi, ancak daha fazla ayrıntı açıklanmadı.

Ocean Park, Hong Kong’daki en eski ve ikinci en büyük tema parkları arasındadır ve devlet tarafından atanan bir yönetim kuruluna sahip devlet arazisinde bulunur.
Park bir zamanlar Asya’nın en gözde cazibe merkezlerinden biriydi ancak 146 gün süreyle kapatıldı ve 2020-21 mali yılında 1,45 milyar HK$’lık (4,08 milyon ABD$) devlet yardımına rağmen 31,8 milyon HK$ (4,08 milyon ABD$) zarar kaydetti.
Sandbox, meta veri tabanındaki eğlence seçeneklerini artırıyor ve yakın zamanda bir müzik tema parkı inşa etmek ve sanal konserler düzenlemek için Warner Music Group’u kadrosuna ekledi.



İçeriklerimiz yatırım tavsiyesi içermemekte olup sadece piyasa bilgi paylaşımı adına hazırlanmaktadır.

Daha fazla Altcoin Haber için hemen ana sayfamıza göz atabilirsiniz

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap