Hoskinson, Cardano Ağı Büyük Bir Adım Atarken Ayı Piyasasına Işık Tuttu

Ayı Piyasası Hakim

Kripto para birimleri, son birkaç aydır güçlü bir düşüş hissi altında kıvranıyor. Cardano (ADA), projenin kurucusunun “hiçbir duyurunun bir fark yaratmadığını” belirtmesiyle, partinin en sert hitlerinden biri gibi görünüyor.

Ayı Piyasası Hakim

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, kripto para piyasalarının durumu hakkında fikrini açıkladı. Hoskinson, piyasaların düşüş bölgesinde olduğunu ve Cardano’nun yıldız yeniliklerinin daha geniş makroekonomik faktörlerin gölgesinde kaldığını doğruladı.

Cardano’nun ağın daha hızlı, daha merkezi olmayan ve ekosisteme daha fazla kullanıcı çekmek için hamleler yapmasıyla “tüm temelleri doğru” bulduğunu iddia etti. Bir Twitter kullanıcısı Hoskinson’a ADA’nın tüm yeniliklere rağmen neden kaymaya devam ettiğini sordu.

“Evet, buna ayı piyasası deniyor. Olan bu. Hiçbir şey onu değiştirmez. Hiçbir duyuru bir fark yaratmaz,” dedi Hoskinson. “Cardano c*ncer’ı iyileştirebilir, size hafta sonları büyükannemi kiliseye de götüren kişisel bir poker oynayan robot verebilir ve biz yine de düşeriz.”

Cardano, sektörde yenilikçi bir ağ olmaktan gurur duyuyor ancak eleştirmenlerin ağda delikler açmasını engellemedi. Ağ, yalnızca geçen yıl kullanıma sunulan akıllı sözleşme işlevselliği ile gelişiminin yavaş temposu için çağrıldı. Bazı eleştirmenler, Cardano’nun yenilikçiliğinin projenin kurucusu tarafından karıştırılan yutturmaca olduğunu iddia etmek için sonuna kadar gitti.

Cardano’nun uygun bir hisse kanıtı, euxto, hard fork birleştirici ve yakın zamanda başlatılan girdi onaylayıcıları ve yan zincirleri piyasaya süren ilk üçüncü nesil blok zinciri olduğunu söyleyen eleştirmenlere yanıt verdi. Ağ, bir bakıcının görevlerini yerine getirmek için bir Android robotu oluşturmak için Hansen Robotics ve SingularityNET ile ortaklaşa Yapay Zeka’ya adım attı.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap