ICP Coin Nedir? ICP Coin Geleceği ve Yorum

ICP Coin Nedir?

ICP Coin Nedir? ICP coin, hızlı, güvenli ve anonim işlemlere izin veren açık kaynaklı bir projedir. Proje, şu anda mevcut olandan daha verimli ve güvenli bir işlem gerçekleştirme yöntemi sağlamak için oluşturuldu. ICP madeni para, Bitcoin protokolüne dayanmaktadır ancak ek güvenlik ve anonimlik sağlamak için değiştirilmiştir.

En son güncellemelerimizi doğrudan Twitter ve Telegram sayfalarımızda okuyabilirsiniz.

ICP Coin Nedir?

ICP Coin

ICP coin 2014 yılında kurulmuş bir kripto para birimidir. Litecoin protokolüne dayanır ve Scrypt algoritmasını kullanır. ICP madeni para, dünyadaki herkese anında ödeme yapılmasını sağlayan eşler arası bir dijital para birimidir. Merkezi değildir, yani tek bir varlık tarafından kontrol edilmez.

İşlemler, Proof of Work kullanılarak madenciler tarafından doğrulanır. ICP madeni para dijital bir cüzdanda saklanabilir ve çevrimiçi mal ve hizmet satın almak için kullanılabilir.

ICP Coin Projenin Amacı ve Whitepaper

ICP coin projesinin amacı, akıllı sözleşmeler ve çevrimiçi uygulamalar için hızlı, düşük ücretli ve ölçeklenebilir bir ağ altyapısı ve geliştiricilere güçlü yazılım sağlamaktır. Teknik inceleme, ICP madeni para projesinin teknik özelliklerini ve nasıl çalışacağını özetlemektedir. ICP jeton projesi, ERC20 token standardına dayanmaktadır ve Proof of Stake (POS) konsensüs algoritmasını kullanacaktır.

ICP Coin Avantajları Neler?

1. ICP madeni para, Bitcoin protokolüne dayanan ancak bazı önemli değişikliklere sahip yeni bir kripto para birimidir.

2. ICP madeni paranın ana avantajlarından biri, X11 adı verilen ve madenciliği Bitcoin’den daha zor hale getiren farklı bir algoritma kullanmasıdır. Bu, dolaşımda çok fazla madeni para olmamasını ve zaman içinde değerlerini korumalarını sağlamaya yardımcı olur.

3. ICP coin ayrıca Bitcoin’den daha hızlı bloke etme süresine sahiptir, bu da işlemlerin daha hızlı onaylanabileceği anlamına gelir.

4. ICP coin’in bir diğer avantajı da Bitcoin’e göre kullanımının daha kolay olmasıdır. İşlemler, üçüncü taraf hizmeti kullanmak zorunda kalmadan yapılabilir ve ICP jeton kullanımıyla ilgili herhangi bir ücret alınmaz.

ICP Coin Dezavantajları Neler?

1. ICP, güvenli, hızlı ve düşük maliyetli işlemlere izin veren merkezi olmayan bir dijital para birimidir.

2. ICP’nin birçok avantajı olsa da, para birimini kullanmanın bazı dezavantajları da vardır.

3. Bir dezavantaj, ICP’nin diğer ödeme şekilleri kadar yaygın olarak kabul edilmemesidir.

4. Diğer bir dezavantaj, ICP’nin fiyat açısından değişken olabilmesi ve istikrarlı bir yatırım olamayabilmesidir.

ICP Nereden ve Nasıl Alınır?

ıcp-coin-nasil-alinir

ICP parası almanın birkaç yolu vardır. Bir borsaya gidip diğer madeni paralarla satın alabilir veya madenciliği yapabilirsiniz. Sınırsız kapasite üzerinden ICP coin satın almak istiyorsanız, aşağıdaki borsalardan herhangi birine gidebilirsiniz: Cryptopia, C-CEX veya Livecoin.

ICP ticareti yapan borsaların bir listesini CoinMarketCap.com’da da bulabilirsiniz. ICP madenciliği yapmak istiyorsanız Eclipse Pool, Ipool.io veya Ghash.io gibi bir madencilik havuzuna katılabilirsiniz.

ICP Hangi Ülkenin? Sahibi Kim?

ICP madeni para, şifreleme teknolojisini kullanan dijital bir varlıktır. Madeni para, bilinmeyen bir kişi veya bir grup insan tarafından verildi. Madeni paraların Çin’de bulunan bir veri merkezinde çıkarıldığı iddia ediliyor.

ICP coin şu anda BitShares, Poloniex ve Bittrex dahil olmak üzere dijital varlık borsalarında işlem görmektedir. ICP madeni paranın sahibi veya sahiplerinin kim olduğu belli değil.

ICP Coin Geleceği

ICP Coin Geleceği

Bu, görülmesi gereken bir sorudur. Ancak, bu kripto para biriminin başına gelebilecek birkaç şey var.

Bir olasılık, ICP’nin değerinin artmaya devam edebilmesidir. Bu olursa, ICP Coin Geleceği için iyi bir şey olacaktır. Diğer bir olasılık da değerin düşmesidir. Bu, kripto para biriminin popülaritesini kaybetmesi veya blok zinciri teknolojisiyle ilgili sorunlar olması durumunda gerçekleşebilir.

icp tokeni daha yaygın uygulamalar için kullanılması da mümkündür. Örneğin, dijital ödemeler için veya bir yatırım aracı olarak kullanılabilir. Veya bir para birimi olarak daha yaygın olarak kabul edilebilir. Uygulamaya bağlı olarak, ICP milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.

ICP Coin’i Kim Yarattı?

İnternet computer coin, dfinity vakfı tarafından tarafından geliştirilmiştir. Bu şirket, Bitmain Technologies Ltd (BMT) adlı daha büyük bir şirketin yan kuruluşudur. BMT, Antminer serisi Bitcoin madencilik cihazlarının arkasındaki şirkettir. ICP madeni para, Ethereum blok zincirine dayanan bir kripto para birimidir.

ICP Coin Ne Kadar?

ICP Coin Ne Kadar?

Haziran 2017’de ICP madeni para piyasaya sürüldü. Madeni para, bir şirket tarafından desteklenen ilk madeni para olması bakımından benzersizdir. ICP madeni parası da benzersizdir çünkü Incent şirketinden mal ve hizmet satın almak için kullanılabilir.

Incent şirketi, işletmelerin müşterileri sadakatleri için ödüllendirmelerini sağlayan blok zinciri tabanlı bir sadakat programıdır.

ICP coin, token başına 0,21 ABD doları değerindedir. Incent şirketinin başarısına bağlı olarak madalyonun değeri gelecekte değişebilir.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap