iota coin hangi ülkenin? sahibi kim? 2022

İota coin hangi ülkenin? sahibi kim?

iota coin hangi ülkenin? sahibi kim? gibi soruları bu yazımızda sizler için Altcoinhaber olarak cevaplayacağız. Iota, nesnelerin interneti ekosistemini sürdürmek için inşa edildiğinden, projeler genellikle iot’nin ölçeklenebilirliği çevresinde döner. Iota, 2017’de köprünün altından çok su kaybedebilirken, ivme kazanmayı hedefliyor.

İlgili Makale: İota coin geleceği var mı? – 2022

iota’nın ortakları

Bütün bu özellikler, iota vakfı’nın dünyanın en büyük şirketlerinden bazılarıyla ortak olmasını mümkün kıldı. Bunlardan biri microsoft’tur. Iota, nesnelerin interneti’ne güç sağlamayı planladığı için microsoft, iota’yı iot’nin geleceğine yönelik çalışma konusunda gelecek vaat eden bir ortak olarak görüyor.

iota coin hangi ülkenin? sahibi kim?

iota, 2015 yılında david sønstebø, serguei popov, dominik schiener ve sergey ivancheglo tarafından kuruldu. Sønstebø bir girişimcidir ve daha önce bir donanım ip şirketinin geliştirilmesinde yer verilmiştir. Popov, brezilya’daki campinas üniversitesi’nde matematik profesörü ve tangle’ın arkasındaki beyin. Schiener ek olarak iota’dan önce öteki şirketlerle ilgilenen bir girişimcidir.

Elektronik konusunda uzman olan ivancheglo, artık iota ekibinin bir parçası değil çünkü ekibin ilk başlatılmış olduğunda belirlediği hedeflerin artık ulaşılabilir olmadığına inanıyor.

Bugün, dünya çapında 25’ten fazla ülkeden bunun için çalışan uzmanlar olduğu için takım genişledi.

Iota projesini geliştirmek için iota vakfı, 2015 senesinde bir ilk para teklifi (ico) düzenledi. Ortalama 500.000 dolar toplandı (o sırada 1.337 btc). Bugün ico’lar bundan çok daha çok para toplarken, 2015’te çok popüler değillerdi, bu nedenle o vakit bir başarı olarak kabul edildi.

Başlangıçta, üç katrilyon miota token’ı yayınlandı. Ico’da 999.999.999 satıldı. Ancak, bu jetonların çoğu zaman içinde yakıldı.

Vakit geçtikçe, iota kadrosu tarafından iota’nın daha çok alt biriminin eklendiğini belirtmekte yarar var çünkü ek tedarik iot’nin amacına daha çok uyuyor.

Bu yazımızda sizler ile iota coin hangi ülkenin? sahibi kim? sorusunu cevapladık. Bu tarz içerikler için Altcoinhaber sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap