İsviçreli Lüks Saatçi Tag Heuer, ABD’de 2022 Yılı İtibari ile Bitcoin, Shiba Inu ve Stablecoin Ödemelerini Kabul Ettiğini Açıkladı

İsviçreli Lüks Saatçi Tag Heuer, ABD'de 2022 Yılı İtibari ile Bitcoin, Shiba Inu ve Stablecoin Ödemelerini Kabul Ettiğini Açıkladı

LVMH’nin İsviçreli Lüks Saatçi Tag Heuer, bu haftanın başlarında ABD web sitesinde ödeme seçenekleri olarak toplam on iki büyük kripto para birimi artı beş sabit para kabul edeceğini duyurdu. Dünyaca ünlü saatçi, daha önce tüm web sitelerinde dijital para ödemelerine izin vereceğini açıklamıştı.

Web3’e Erken Geçiş
Tag Heuer’in en son dijital para birimlerini benimsemesi, ödeme hizmeti sağlayıcısı BitPay ile işbirliği yaparak gerçeğe dönüştü. Kullanıcıların lüks ürünler için ödeme yapmak için Bitcoin, Ethereum, stabelcoins ve daha fazlası gibi büyük dijital para birimlerini seçmelerini mümkün kıldı.

Yeni ödeme yolu, Exodus Cüzdanı, Ledger Cüzdanı ve diğer birçok kripto cüzdanını kabul ediyor ve minimum harcama gereksinimi olmadan işlem başına 10.000 dolara kadar izin veriyor.

LVMH’nin İsviçreli Lüks Saatçi Tag Heuer CEO’su Frédéric Arnault, şirketin kuruluşundan bu yana Bitcoin’e önem verdiğini ve kripto pazarındaki son iniş ve çıkışların dijital para birimlerine dönüştürücü bir teknoloji olarak bakış açısını değiştirmediğini söyledi. Duyurunun, devin Web3’e girişinin sadece başlangıcı olduğunu söyledi:

“LVMH’nin İsviçreli Lüks Saatçi Tag Heuer, dalgalanmalara rağmen yakın gelecekte küresel olarak entegre bir teknoloji olmayı vaat eden şeyi benimseyecek – bu, endüstrimizi ve ötesini derinden değiştirecek… Bu yeni kripto ödeme özelliği, Web3’te Tag Heuer için birçok heyecan verici projenin sadece başlangıcıdır. evrenler.”

Milyarder LVMH başkanı Bernard Arnault’un oğlu Arnault, NFT’ler ve Web3 hakkındaki olumlu görüşleri ile tanındığından, Tag Heuer’in kripto para birimlerini benimsemesinin sürpriz olmaması gerektiğini belirtmekte fayda var. 27 yaşındaki Tag Heuer patronu, Takashi Murakami ve Markus Magnusson’dan Invisible Friends ile işbirliği yaparak Rtfkt’in Clone X PFP gibi NFT koleksiyonlarına kişisel olarak sahip.

İsviçreli Lüks Saatçi Tag Heuer Reklamcılığı

Lüks Moda Endüstrisi Kriptoyu Kucaklıyor
İtalyan üst düzey lüks moda evi Gucci daha önce bu ay ABD mağazalarının bir kısmında dijital para birimlerini kabul edeceğini duyurdu. CEO, pilot programın “bu seçeneğe sahip olmak isteyen müşteriler için doğal bir evrim” olduğunu söyledi.

LVMH’nin İsviçreli Lüks Saatçi Tag Heuer henüz fiziksel mağazalarında dijital para kabul etmese de şirket, bu seçeneğin gelecekte gelebileceğini, ancak şimdilik bir öncelik olmadığını kaydetti.

NFT’lerin son yıllarda katlanarak büyümesi nedeniyle, tanınmış lüks markalar sahaya adım atmayı gelişimleri için kritik bir strateji olarak görüyor. Şubat ayında Gucci, Sandbox’taki Gucci temalı NFT’ler için “Gucci Vault” adlı sanal bir konsept mağazası geliştirdi ve Metaverse’e girişi olarak görüldü.

Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Sosyal Medyalarımız

İnstagram : altcoinhabercom

Twitter :     HaberAltcoin

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap