Müzik Kulak, Kripto Para Elon Musk İçin Yaratılmış!

Müzik Kulak,Kripto Para Elon Musk İçin Yaratılmış

Kripto para Elon Musk için uzun zamandır gündemde. Tesla ve SpaceX’in milyarder CEO’su Elon Musk, kripto para birimine dahil olan en yüksek profilli isim oldu. Musk, Twitter’da Tesla’nın arabaları için ödeme olarak Bitcoin’i kabul edeceğini ve 1,5 milyar dolar değerinde kripto para satın aldığını duyurdu.

Hareket, Bitcoin’in fiyatını yükseltti ve kripto para birimi borsalarında alım satım faaliyetinde bir artışa yol açtı. Ayrıca, diğer şirketleri ödeme olarak Bitcoin’i kabul etmeye başlamaları gerekip gerekmediğini düşünmeye sevk etti.

Bunlar sadece bu haylaz çocuğun yaptığı işlerden bir kaçı. Türk takipçilerinin ve aslında evrende ki en küçük zerrenin bile bir dönem de olsa tepki verdiği haylaz çocuk gene her zamanki gibi sahnede.

Kim Yahu Bu Elon Musk?

Elon Musk, dünyanın en saygın girişimcilerinden biridir. Tesla, SpaceX ve diğer birçok şirketin kurucusudur. Ayrıca kripto para biriminin güçlü bir savunucusu oldu. Son aylarda Bitcoin ve Ethereum’un en büyük destekçilerinden biri oldu.

Musk, ilk günlerinden beri kripto para biriminin güçlü bir savunucusu olmuştur. Bitcoin ve Ethereum’da erken bir yatırımcıydı ve her iki kripto para biriminin de sesli bir destekçisi oldu. Son aylarda uzayla daha da fazla ilgilenmeye başladı ve bu konuyu kripto ile bağdaştırarak WEB3 evrenini farklı bir boyuta taşıdı.

Kim Yahu Bu Elon Musk

Şubat ayında Musk, Tesla’nın arabaları için ödeme olarak Bitcoin’i kabul edeceğini tweetledi. Hareket kripto dünyasında şok dalgaları gönderdi ve Bitcoin fiyatının yükselmesine neden oldu.Tesla daha sonra kararı tersine çevirdi, ancak Musk’ın kriptoya desteği güçlü olmaya devam ediyor. Musk ayrıca Ethereum’un büyük bir destekçisi oldu.

Ethereum’daki ilk yatırımcılardan biriydi ve Ethereum’un Bitcoin’den üstün olduğunu belirten kayıtlar ile kripto tarihine geçti. ETH fiyatının 1.000 $ veya daha fazla olacağını belirterek 2019 için bir Ethereum fiyat tahmini bile oluşturdu. Bu tahmininden sonra boğa dönemi gelmesi ve ETH fiyatının inanılmaz artışı ile kripto para piyasında da saygınlık kazandı.

Vivaldi’nin Kemanı Ne İse Kripto Para Elon Musk İçin O!

Elon Musk, Dogecoin‘in büyük bir destekçisiydi ve hatta 2019’da bununla ilgili tweet attı. Tesla CEO’su 1 Nisan’da tweet atarak kripto para birimine desteğini bir kez daha gösterdi. Bu, Dogecoin fiyatının %30 artmasına neden oldu.

Vivaldi'nin Kemanı Ne İse Kripto Para Elon Musk İçin O!
Vivaldi’nin Kemanı Ne İse Kripto Para Elon Musk İçin O!

Musk, uzun zamandır kripto para birimlerinin destekçisi olmuştur ve hatta Tesla arabaları için ödeme olarak Bitcoin’i kabul etmektedir. Bununla birlikte, Dogecoin’i son onayı, birçok kişinin onun amaçlarını sorgulamasına neden oldu. Bazıları Musk’ın kendi hisselerini satabilmek için para biriminin fiyatını yükseltmeye çalıştığına inanıyor.

Diğerleri, Musk’ın Dogecoin’in potansiyeline gerçekten inandığına ve bunu finansal olarak mücadele eden insanlara yardım etmenin bir yolu olarak gördüğüne inanıyor. Son dönemde her ne kadar ben bu işten anlamam kimseye kripto alın demedim yahu! dese de uzun bir dönem bu kripto para Elon Musk için bir oyuncak görevi görmekteydi.

Ben Değil Kuzenim Yazmış!

Bir kaç gün önce Katar’da düzenlenen bir etkinliğe katılım sağlayan Elon Musk insanlardan gelen yoğun tepkilerden bıkmış olduğunu ve kimseye kripto para alın demediğini belirtti.

ben değil kuzenim yazmış

Bu nerden çıktı diyeceksiniz değil mi? Elon boğa piyasasının rodeosu iken ayı piyasasında bahtsız bedevi rolünü üstlendi. Herkes sosyal mecralardan Elon’u topa tutmaya başlayınca da doğal olarak böyle bir açıklama geldiğini düşünmekteyiz. Açıklamasını özetlememiz gerekir ise;

”Ben insanlara kripto para satın alın demedim. Tesla ve SpaceX adına bir kaç bitcoin aldık ve bu paramızın ufak bir kısmıydı. Kendim de kişisel olarak Dogecoin destekliyorum fakat insanlar benim tavsiye verdiğimi düşündü. ”

Ne diyelim, bu kadar tepkiye rağmen hala etkinliklerde boy gösterebilmesi aslında insanlara zamanında attığı Twitter gönderileri ile yaptırdığı pump girişimleri vardır. Her zaman böyledir Elon’cuğum kazandırırsan sevilirsin!

Biri Bize Özetlesin Zamanımız Değerli

Sonuç olarak, Elon Musk’ın kripto para dünyasına girişinin endüstri üzerinde derin bir etkisi oldu. Bitcoin’i onaylaması, para birimini meşrulaştırmaya ve daha fazla ana akım yatırımcıyı çekmeye yardımcı oldu.

Dogecoin ile olan ilişkisi altcoin piyasasına yeni bir ilgi getirdi. Genel olarak, Musk’ın kripto para birimine katılımı sektör için olumlu oldu ve alana daha fazla dikkat ve yatırım getirmeye yardımcı oldu.

Elon musk Dogecoin gittim dönecegim

 

Elon Musk’ın Kripto para dünyasına olan ilgisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin!

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap