Kripto Paralara Yönelik Rusya’dan Harika Haber Var!

Rusya devleti kripto paraları kullanacak

Kripto para piyasasının stabil gittiği bu günlerde Bitcoin için harika bir haber gelmiş durumda. Bu kripto para camiasını derinden etkileyebilecek olan harika haber Rusya kanadından geldi. Rusya kripto paraları kullanmak istiyor.

Rusya Kripto Para Kullanmaya Başlayabilir!

Rusya Haber Ajansı’nın yayınladığı habere göre Rusya Maliye Bakanlığı ve Rusya Merkez Bankası, Kripto para birimleri ile ödemede ortak noktada buluştu. Rusya ve Ukrayna savaşı nedeniyle Rusya tarafına batıdan gelen ağır yaptırımlara karşı uluslararası ticarette Kripto para birimleri de kullanmak isteyen Rusya Bitcoin kullanım oranını devasa miktarda arttırabilir.

Devletler Kripto Paraları Tanımaya Başlayabilir…

Bildiğiniz üzere Kripto para birimleri medyatik olaylardan ülke kararlarından ya da finans camiasını domine eden kurumlar tarafından yapılan işlemlere veya alınan kararlara göre düşüş ya da yükseliş yaşayabilen bir para birimi. Rusya’da global arena’da oldukça öneme sahip olan güçlü bir ülke. Ukrayna ile yaşamış olduğu sorundan dolayı Kripto paraları kabul etme aşamasına gelen Rusya, Kripto paraları çok ciddi anlamda yükselişe getirebilir.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap