Metahero Coin

Metahero coin nedir sorusu son zamanlarda birçok arama motorunda ve coin sitesinde yerini aldı. Metahero coin, benzersiz meta avatarları ve meta nesnelerin oluşturulmasını sağlamak için 3D tarama teknolojisini değiştirilemez token ( NFT ) sözleşmeleriyle birleştiren Binance Smart Chain (BSC) üzerinde yakın zamanda başlatılan bir projedir .

Metahero’nun amacı aslında Metahero coin nedir sorusuna da cevap verir niteliktedir. Metahero’nun temelinde herhangi bir varlığın 3D görünümü hakkında veri toplamayı amaçlayan ve bu verileri dijital dünyaya aktaran yatırımlar bütünü vardır. Metahero kuruları kimdir sorusunun cevabı ise ortaklıklara dayanıyor. Wolf Studio ile ortaklık kurmuş olan Metahero, bu sayede Sony’nin de desteğini almaya devam ediyor. 

Wolf Studio, Metahero nedir sorusunun asıl amacı olan 3D gücünü, Metahero’ya verecek en kilit sponsorlardan biri.Metahero, kullanıcılarını, esasen her şeyi ultra gerçekçi bir NFT’ye dönüştürmek için bu yetenekle donatıyor. Metahero sayesinde oluşturduğunuz bir taramayı (bu tarama herhangi bir nesne hatta kendiniz bile olabilirsiniz) NFT olarak pazarlayabilirsiniz. Kısacası, her Metahero NFT, blok zincirine değişmez bir şekilde kaydedilir ve anında para kazanılabilir. 

Ve bu şekilde Metahero, girişimcilere ve yaratıcılara geleceğin benzersiz, tamamen dijital fırsatlarına erişim sağlamak için bir pazar yeri ve belirteç ekosistemi oluşturur. Metahero Coin almak istiyorum, Metahero coin hangi borsadan nasıl alınır sorusunun cevabı ise birkaç ana platform ve güvenilir sağlayıcılardan geçiyor. 

İlginizi Çekebilir: Uni Coin Geleceği

Metahero Coin Nedir?

Birçok yatırımcının ve coin önerisi bloglarının kısa vadeli kazançlı yatırım olarak değerlendirdiği Metahero Coin nedir? Metahero Coin bütün para birimleri arasında 228. sırada olup, günlük işlem hacmi oldukça fazladır. Fakat istikrarlı yükselişi, kullanıcılara güven vermektedir.

Metahero’nun maksimum 10 milyar HERO Coin kaynağı vardır. Sınırlı bir arz ile Metahero enflasyonsuz hale gelir, yani fiyat ancak coin kıtlaştıkça artabilir. Arzın yaklaşık %50’si halihazırda dolaşımda ve geri kalanı önümüzdeki yıllarda dolaşımda olacak.

Metahero coin nedir diye sorulduğunda özellikle hedefleriyle öne çıkan Metahero Coin geleceğe dönük birçok çalışma planlıyor. İnsanlık ve Metaverse’in sanal dünyası arasında köprü olmayı hedefleyen Metahero ile, iddialı hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olabilecek başka heyecan verici güncellemeler ve yaklaşan özellikler de var. Metahero’nun yol haritasında gösterildiği gibi, önümüzdeki aylarda gelmesi planlanan güncellemelerden bazıları şöyle.

Oyun stüdyosu/geliştirici ortaklıkları

Metahero 3D NFT Pazarı

Influencer ortaklıkları

Oyun ve diğer kripto ortaklıkları.

Bunlar, önümüzdeki aylar için yaklaşan hedeflerden bazıları. Bu hedeflere ulaşıldığında daha uzun vadeli bir yol haritası gösterilebilir.

Metahero Coin Kurucuları Kimlerdir?

Metahero’nun hikayesi, Krakow merkezli bir girişim olan ve son birkaç yılın en hızlı büyüyen Avrupa yazılım firmalarından biri olan Codewise ile başlıyor. Codewise, 2020’de satın alındı ​​ve CEO’su Robert Gryn, gelirin 10 milyon dolarını aldı ve metaverse vizyonunu kendi kendine finanse etmeye adadı. 

Metahero 2021’de kurulmuş olmasına rağmen, Gryn web3 ile derinden ilgileniyor. Özellikle de geleneksel borsa ve kripto arasında bir köprü olan Tenset’e yatırımcı olarak. Metahero ekibinde çok sayıda Codewise mezunu ve hızla genişleyen geliştiriciler, mühendisler ve topluluk oluşturucular bulunur.

Metahero, insanları Metaverse ile gerçekten bağlamak söz konusu olduğunda en iyilerinden biridir. Metascanning özelliği sayesinde, kullanıcılar vücutlarını tarayabilir, NFT olarak basabilir ve Metaverse’de başlatabilir. Metahero bunu, aynı zamanda Sony’nin resmi ortağı olan Wolf Digital World aracılığıyla başarıyor.

İlginizi Çekebilir: Matic Coin Geleceği

Metahero Coin Hangi Borsa’dan ve Nasıl Alınır?

Metahero daha fazla dikkat çektikçe, HERO Coin’in diğer büyük kripto borsalarında listelenmesi daha kolay hale geliyor. Şu anda HERO, KuCoin, Gate.io, ZT, PancakeSwap, alınıp satılabilir. Metahero aynı oranda büyümeye devam ederse, Coinbase, Binance, Huobi Global, OKEx vb. gibi diğer büyük merkezi borsalarda listelenmesini bekleyebiliriz. Uzmanlara göre Metahero Coin yakın zaman içinde birçok farklı merkez borsasında listelenmeye başlayacak.

NFT’lere ve oyun oynamaya odaklanan sayısız kripto projesi var, ancak çok az sayıda olanı 3D taramayı karışıma ekliyor. Metahero, o zaman sorunun cevabı, kendinizi internete enjekte etmek nasıl olurdu?  Metahero ekibi, fiziksel ve dijital arasında bir köprü kurarak geleceğin uçan arabalardan çok, gelişen teknolojiler arasında sinerji bulmakla ilgili olduğuna bahse giriyor. 

Bu yazı Altcoinhaber olarak tamamen Metahero Coin kripto varlığı için bilgilendirme amaçlı yazılmış olup herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. Bu tarz içeriklerimiz için Altcoinler sekmemizi ziyaret edebilir. Eğer aradığınız içeriği sitemizde bulamaz iseniz İletişim sayfasından bizlere ulaşarak incelemesinin yapılmasını talep edebilirsiniz.