Milyarder Bill Miller, Yaklaşan Ethereum Yükseltmesi ile Bitcoin’i ETH’ye Tercih Ediyor -Mayıs 2022

Milyarder Bill Miller

Efsanevi yatırımcı Bill Miller, yaklaşmakta olan Ethereum’un (ETH) bir hisse kanıtı ağına geçişinin, Bitcoin’i (BTC) en iyi altcoin üzerinde büyük bir avantajla eyerleyeceğini söylüyor.

The Investor’s Podcast Network ile ilgili yeni bir röportajda milyarder yatırımcı, ETH’nin bir iş kanıtından bir hisse kanıtı konsensüs mekanizmasına geçişinin finansal eşitsizliği artırabileceğini söylüyor. piyasa değerine göre.

Pekala, hisse kanıtı temelde hayal edebileceğiniz en eşitsiz şeydir, çünkü tüm kararları zengin insanlar verir.

Ve daha fazla hisseniz varsa, tehlikede olan daha fazla Ethereum’unuz varsa, yani bir başkasından daha fazlasına sahipseniz, oylar ne olursa olsun alırsınız. Sanki şundan daha fazla hisseye sahipseniz… Berkshire Hathaway’in %50 hissesine sahipseniz, Berkshire Hathaway’de ne olacağını belirleyebilirsiniz.

Ve Ethereum’un %50’sine sahipseniz, onunla ne olacağına siz karar verirsiniz ve başka kimse söyleyemez. Bu, Bitcoin’in sahip olmadığı bir problem. Bu gerçekten demokratik.”

Bill Miller Ümitli

Bill Miller, örnek olarak Venezuela, Nijerya, Lübnan, Ukrayna ve Afganistan’ın siyasi durumlarını göstererek BTC’yi ekonomik bir çöküşe karşı bir tür sigorta olarak gördüğünü söylemeye devam ediyor.

“Bitcoin’in varsa, iyiydin. Bitcoin’iniz orada. Telefonunuz varsa, dünyadaki herhangi birine gönderebilirsiniz. Bu yüzden Bitcoin’i temelde şu ya da bu türden finansal felaketlere karşı bir sigorta poliçesi olarak görüyorum.”

Miller, Ocak ayında net değerinin yarısının Bitcoin’e yatırıldığını açıklamıştı.

Bitcoin, yazı yazılırken son 24 saatte %1,34 düşüşle 28,607 dolardan el değiştirirken, Ethereum aynı zaman diliminde %1,16 düşüşle 1.732 dolardan işlem görüyor.

Daha fazla Altcoin Haber için ana sayfamıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap