Nano coin geleceği var mı? – 2022 l Altcoinhaber

featured

Bu yazımızda sizler ile Nano coin geleceği hakkında ve detaylı bilgilerini paylaşacağız. Dilerseniz Nano coin’i yaratan şirket için detaylı bilgiyi aşağıda bıraktığımız haberimizden öğrenebilirsiniz.

Nano nedir?

nano coin geleceği 3

İlk adıyla Raiblocks olarak bilinen Nano coin piyasada ki bilinen diğer coinlerin aksine blok-kafes yapısını kullanır. Bu da kullanıcının yaptığı her işlemi işlem geçmişine eşdeğer bir şekilde blok zincire eklemesi demektir.

Nano’nun tasarımının anahtarı, her hesabın sadece sahibinin güncelleyebileceği kendi blockchain sahibi olmasıdır. Bir prosedür uygulamak için, bir hesap sahibi kendi defterini güncelleyen bir prosedür imzalar ve bunu Nano ağında yayınlar. Nano düğümler prosedürü teyit etmek için yeterli tasdik gördüğünde, tümü özgür olarak prosedürü geri alınamaz olarak kabul ederek defterin kopyasını güncelliyor.

Bu şekilde, Nano’nun tasarımı, blockchain işlemlerinin tam kaydını tutmadığı için başka kripto para birimlerinden ayrılıyor. Bunun yerine Nano blockchain, hesap bakiyelerini ve bunlarla alakalı prosedür tutarlarını izlemekte.

Bu, bütün işlemlerin kaydedildiği ve sınırlanmış bir kapasiteye sahip bloklar durumunda toplandığı Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi başka kripto para birimlerinden keskin bir şekilde değişik olduğu ortadadır. Bu tür sistemlerde, işlemler bir bloğa dahil edilmek için öneri verir ve ücretler, yeni bloklar meydana getiren dağıtılmış düğümlerden meydana gelir.

Nano coin geleceği var mı?

nano coin geleceği 2

Nano coin geleceği için yatırımcıların yatırım yapmadan evvela bilmesi gereken birkaç şey var. Muhtemelen en muhimi: Altcoinler riskli ve parametre olma eğilimindedir. Bu, bilhassa Nano gibi ufak pazar kıymeti olan madeni paralar için geçerli olabilir.

Nano fiyatı, 2017 yılının Mart ayında ulaşılan bütün zamanların en düşük seviyesi olan 0,006$’dan %53.000’den çok arttı. Bununla beraber, madeni para, Ocak 2018’de ulaşılan bütün zamanların en yüksek seviyesi olan 37.62$’dan %90’dan çok düştü.

Bu, Nano kripto para birimi gibi madeni paraların, sadece ticarete tam vaktinde girip çıkmayı başaran birkaç yatırımcı için spekülatif yatırımlar olduğunu işaret ediyor. Kısa vadeli tüccarlar, daha ufak pazar kıymeti ve daha yüksek volatiliteye sahip varlıklarda meydana gelen günlük ve haftalık bedel dalgalanmalarından dahi faydalanabilirler.

Nano, bilhassa bedava işlemler için yapılmış bir kripto para birimidir. Nano’nun mimarisi benzersizdir ve madencilik etkinliği içermez. Nano’nun yaratıcıları, madeni paranın dünyanın dijital ödemeleri bedava ve ekstrem enerji tüketimi olmadan yapması için basit bir yol olarak hizmet edebileceğini umuyor.

Bu yazımızda sizler ile Nano coin geleceği hakkında konuştuk. Eğer sizlerde kripto para piyasasına hakim olmak istiyorsanız diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz.

Yorum Yap

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

Yorum Yap